K-ryhmä

Verojuristi K-ryhmään, K-Tilipalvelu Oy

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 03.09.2024, 12:23
  • Haku päättyy 27.09.2024, 3:00
  • 27.09.2024, 3:00

Verojuristi K-ryhmään, K-Tilipalvelu Oy

Haemme vero- ja yhtiöoikeuteen perehtynyttä juristia K-Tilipalvelu Oy:n palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

K-Tilipalvelu Oy on Kesko Oyj:n osakkuusyhtiönä toimiva K-kauppiasyrittäjien taloushallintoon keskittyvä kauppiaiden tilitoimisto. Tehtävämme on tuottaa ensiluokkaista taloushallintopalvelua eri toimialoilla liiketoimintaa harjoittaville K-kauppiaille. Lisätietoja yhtiön toiminnasta: www.kesko.fi/k-tilipalvelu

Juristin tehtäviin kuuluvat monimuotoiset vero- ja yhtiöoikeudelliset asiantuntijatehtävät. Toimit osaavan tiimin jäsenenä ja yhtiömme johtoryhmässä. Pääset kouluttamaan, ohjeistamaan sekä ratkaisemaan monipuolisia kauppiasyrittäjien toimeksiantoja. Toimipisteesi on K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa.

Olet koulutukseltasi oikeustieteen maisteri. Sinulla on relevanttia ja monipuolista työkokemusta vero- ja yhtiöoikeuden alalta. Tässä tehtävässä emme odota sinun olevan valmis ammattilainen vaan ensisijaista on tahtosi kasvaa sellaiseksi.

Olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on kyky hahmottaa oikeudellinen neuvonanto asiakaslähtöisesti. Kykenet priorisoimaan asioita ja työskentelemään myös paineen alla. Myös rutiininomaiset tehtävät sujuvat sinulta luontevasti. Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja otat proaktiivisesti omistajuutta vastuualueestasi.

K-Tilipalvelu osana K-ryhmää tarjoaa juridiikan asiantuntijoille mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja urapolkuaan. Keskolaisena Sinulla on monia työsuhteeseen liittyviä etuja, kuten ostoedut ja mahdollisuus työsuhdeautoon. Konsernina panostamme työntekijäkokemuksen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Arvomme on ”asiakas ja laatu – kaikessa mitä teemme”. Toimimme suoraan, avoimesti, rehellisesti ja luotamme ihmisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kristiina Taukojärvi (puh. 0400 793 578) keskiviikkona 11.9. klo 10:00-11:00 ja perjantaina 20.9. klo 12:00-13:00.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.9.2024 mennessä oheisen linkin kautta.

Kutsuja haastatteluihin lähetetään jo ennen hakuajan päättymistä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.