K-ryhmä

Vastuuhenkilö palvelutiskille K-Supermarket Aurora, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 27.08.2024, 14:54
  • Haku päättyy 30.09.2024, 3:00
  • 30.09.2024, 3:00

Vastuuhenkilö palvelutiskille K-Supermarket Aurora, Espoo

Nautitko ruokatuotteiden parissa työskentelystä? Pidätkö asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja kehityshaluinen. Me K-Supermarket Aurorassa haluamme tarjota parasta palvelua, sekä arkea helpottavia ruokaratkaisuja asiakkaillemme.

K-Supermarket Aurora sijaitsee Kehä 3 varrella Espoossa ja on koko perhettä palveleva arkikauppa, jossa valitsee iloinen tunnelma. Meille kauppiaille asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyys kaupassa on sydämen asia.

Etsimme ammattitaitoista vastuuhenkilöä ateria- / palvelutiskillemme vakituiseen työsuhteeseen. Työ sisältää liha-kalaosaston hoitamisen, kaupan oman keittiön tuotteiden valmistusta ja esillepanojen rakentamista sekä kauppakunnosta huolehtimista. Arvostamme paineensietokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta.

Odotamme sinulta:

– Suomen kielen vahvaa osaamista
– Iloista asiakaspalveluasennetta
– Kokemusta tai koulutusta kaupan alalta
– Kokemusta tai koulutusta palvelutiskiltä ja/tai ravintolan/keittiön alalta
– Kykyä käsitellä lihaa ja kalaa (fileoida ja graavata)
– Oma-aloitteista ja joustavaa asennetta
– Halua kehittää kaupan omia ruokatuotteita
– Kykyä työskennellä myös hektisessä ympäristössä
– Hygieniapassia

Tarjoamme sinulle:
– Oman vastuualueen – Mukavan asiakaskunnan – Huippu työkaverit – Kehittyvän työympäristön – K-ryhmän henkilökuntaedut sekä yhtiön omat etuudet

Palkkaus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Minna Kontkanen p. 0451084164

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi 30.9. mennessä sähköpostiin minna.kontkanen@k-supermarket.fi Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.