K-ryhmä

Varastomyyjä K-Rauta Rovaniemi

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 05.09.2024, 15:28
  • Suljettu 20.09.2024, 3:00

Varastomyyjä K-Rauta Rovaniemi

Sinulla on rautainen ote asiakaspalveluun, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme K-Rauta Rovaniemelle VARASTOMYYJÄÄ!

Haemme innostunutta varastomyyjää kokoaikaiseen työsuhteeseen huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus K-Rauta Rovaniemellä ylittää asiakkaidemme odotukset.

Odotamme sinulta:
– iloista asiakaspalveluasennetta – positiivista ja reipasta mieltä – työtä pelkäämätöntä asennetta – trukin ajotaitoa – aikaisempi kokemus tehtävästä katsotaan eduksi – vähintään 18 vuoden ikää
Pääset kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Työ on fyysistä ja reipasta työtä.

Tarjoamme sinulle:
– vakituisen tai määräaikaisen työmahdollisuuden – monipuolisen ja vastuullisen työn – mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin – hauskat ja innostavat työkaverit – mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi
Työtä on tarjolla kaikkina kaupan aukioloaikoina. Työt alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi heti tai viimeistään 20.09.2024 mennessä osoitteeseen antti-jussi.toivonen@k-rauta.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.