K-ryhmä

Rengassesonkityöntekijöitä, K-Auto Vantaa

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 05.09.2024, 14:41
  • Haku päättyy 30.09.2024, 3:00
  • 30.09.2024, 3:00

Rengassesonkityöntekijöitä, K-Auto Vantaa

Oletko innostunut työskentelemään autojen parissa? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä K-Autolla työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme joukkoomme määräaikaisia kausityöntekijöitä rengasasentajiksi, varastohenkilökuntaa hoitamaan logistiikkaa sekä huoltoneuvojia asiakaspalveluun K-Auto Airport Vantaa toimipisteeseen ajalle 1.10.-31.12.2024. Työsopimukset solmitaan pääsääntöisesti tarvittaessa työhön kutsuttavien tuntisopimuksina, mutta erityisesti kiireisimmän sesongin aikaan työtä on tarjolla jopa 37,5h/vko. Jokainen työvuoro on erillinen määräaikainen työsuhde. Työntekijällä on aina oikeus kieltäytyä tarjotusta työvuorosta. Kysy rohkeasti myös mahdollisuutta osa-oppisopimukselle. Kaikissa tehtävissä on mahdollisuus oppisopimukselle.

Eri työtehtävien kuvaukset

Varastotyöntekijä Varastointilogistiikan puolella tehtäviisi kuuluvat mm. inventointi ja renkaiden siirtely. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta. Trukin käyttötaito katsotaan eduksi.

Rengassesonkityöntekijä Rengasasentajan tehtävissä katsotaan eduksi ajoneuvoasentajan opinnot ja ajokortti. Tehtäviin kuuluu renkaiden asennusta, pesua ja siirtelyä. Tarpeen ja oman kiinnostuksen mukaan mahdollisuus myös muihin huollon avustaviin tehtäviin.

Huoltoneuvoja Huoltoneuvojan tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, laskutus ja töiden suunnittelu. Huoltoneuvojan tehtävissä edellytetään ajokorttia, positiivista asiakaspalveluasennetta sekä englanninkielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle

Perehdytämme kaikki eri rengassesongin uudet työntekijät kokeneiden osaajien opastuksella. Haluamme tarjota erinomaisen työkokemuksen ja mahdollisuuden päästä oppimaan alan parhaiden osaajien ja johtavien automerkkien parissa. Rengassesonki on erinomainen startti uralle K-Autossa, voit halutessasi tutustua työntekijöidemme uratarinoihin ja brändeihimme tämän linkin takaa löytyvien videoiden kautta!

Lisätiedot Lisätietoja varastotyöntekijän tehtävästä antaa Varaosapäällikkö, Janne Heinonen, sähköposti janne.heinonen@k-auto.fi, puhelin 050 390 5364 ja renkaanvaihdon ja huoltoneuvojan tehtävästä Huoltopäällikkö, Timo Vuori, sähköposti timo.vuori@k-auto.fi, puhelin 050 390 5419.

Lähetä hakemuksesi 30.9.2024 mennessä oheisen linkin kautta, kuitenkin mahdollisimman pian sillä tehtävät täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 0-37 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:9
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa.