K-ryhmä

Pikaruokaravintolatyöntekijä (10-20h/vko) Burger King, Imatra

  • Sijainti Imatra
  • Julkaistu 04.09.2024, 9:45
  • Haku päättyy 22.09.2024, 3:00
  • 22.09.2024, 3:00

Pikaruokaravintolatyöntekijä (10-20h/vko) Burger King, Imatra

Haemme innostunutta pikaruokaravintolatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen (10-20 h/vko) Imatran Nesteen Burger Kingiin.

Etsitkö töitä? Meillä on sinulle oikeastaan vain yksi vaatimus. Se, että olet hyvä tyyppi. Kaiken muun oppii kyllä nopeasti. Kaikki tietävät, että pikaruokaa tehdään välillä nopealla sykkeellä. Se tavallaan kuuluuasiaan. Työn pitää silti olla kivaa.

Me Burger Kingillä panostammekin siihen, että meillä on töissä porukka, jonka kanssa hyvä olla ja voit olla rohkeasti täysin oma itsesi. Siksi etsimmekin ennen kaikkea hyviä tyyppejä kingijengin jatkoksi. Kaiken mitä työssäsi tarvitset, opit kyllä perusteellisen koulutusjakson aikana – itse leipäsalat (eli burgerin kokoamistyön) kuin asiakaspalvelun taiat.

Moni meistä tekee töitä osa-aikaisena, esimerkiksi koulun ohella. Toisille työ Burger Kingissä on mahdollisuus ottaa vastuuta ja edetä ravintola-alalla. Hyvälle tyypille löytyy aina sopivasti töitä. Meillä pääset paitsi tekemään monipuolisesti eri työtehtäviä, oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä sekä luovasta ongelmanratkaisusta. Meidän ravintolassa on tarjolla töitä melkein kaikkina vuorokauden aikoina; niin aamuvuoroa kuin myöhäistä iltaa, arkena ja viikonloppuna.

Arvostamme vastuunottokykyä sekä tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Meillä kaikki pääsevät näyttämään kykynsä, joten tartu tilaisuuteen ja hae kingijengiin!

Toivomme sinulta:
– iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta – oma-aloitteista ja joustavaa asennetta sekä paineensietokykyä – kykyä työskennellä tiimissä – kehittymishalua ja innostusta oppia uutta – suomen kielen taitoa – valmiutta työskennellä kaikkina ravintolan aukioloaikoina

Tarjoamme sinulle:
– loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit – työn asiakaspalvelun ja ruoanvalmistuksen ytimessä ja mahdollisuuden auttaa asiakasta – monipuolisen ja vastuullisen työn – K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 22.9.2024 mennessä oheisen linkin kautta.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Lotta Piirainen, puh. 0504945924, sähköposti lotta.piirainen@nestek.fi.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 10-20 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.