K-ryhmä

Myyntipäällikö, Onninen Meriteollisuus Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 19.09.2024, 16:53
  • Haku päättyy 03.10.2024, 3:00
  • 03.10.2024, 3:00

Myyntipäällikö, Onninen Meriteollisuus Turku

Puhutko sujuvaa automaatiota ja sen parissa työskentely on intohimosi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Etsimme K-ryhmään Onniselle Teollisuus OEM -yksikköön juuri Sinua kehittämään ja vahvistamaan automaatiomyyntiämme teollisuusasiakkaille. Tehtävänäsi on hoitaa automaatiotuotteiden konsultoivaa projekti- ja palvelumyyntiä. Toimit aktiivisena osana ammattitaitoista teollisuuden laiterakentaja-asiakkaisiin erikoistunutta tiimiä.

Tunnet Suomen automaatioasiakkaat ja -käyttäjät, hallitset alan kilpailukentän ja hinnoittelurakenteet. Toimit yhteistyössä teollisuusautomaation johtavien tavarantoimittajien kanssa. Rakennat luottamukselliset suhteet asiakkaidesi organisaation eri tasoille, olet yhteistyökykyinen ja vakuuttava. Ymmärrät asiakkaiden liiketoiminnallisia haasteita ja tuet heidän toimintaansa ammattimaisen ja toimivan ratkaisutarjonnan kautta.

Toimipaikkasi on sovittavissa.

Tarjoamme Sinulle

– työnantajan, joka on vakaa ja vastuullinen vihreän siirtymän edelläkävijä – mahdollisuuden kehittää näköalapaikalta teollisuusautomaation myyntiä kehittyvällä ja kasvavalla toimialalla
– mielenkiintoisen tehtäväkentän hyvässä ja ammattitaitoisessa organisaatiossa sekä toimivassa ja toisiaan tukevassa myyntitiimissä
– päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota ja mahdollisuuden valita uraasi tukevaa koulutusta eri vaihtoehdoista
– Onnisen ja K-ryhmän kattavat henkilökuntaedut mm. K-henkilökunta-alennus, ruokailuetu, työterveyshuolto ja Epassi (liikunta-, kulttuuri-, työmatkaetu sekä etuja myös hyvinvointipalveluista)

Odotamme Sinulta

– vahvaa teollisuusautomaation, sähköalan ja sähkötuotteiden tuntemusta – työkokemusta teollisuusautomaation parista – myynti- ja asiakaspalvelukokemusta

– tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä hyvää MS Office -ohjelmistojen osaamista
– asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteellisuutta, aktiivisuutta ja palveluhenkisyyttä
– vastuunottokykyä ja paineensietokykyä – hyvää englannin kielen taitoa
Eduksesi on

– tekninen osaaminen ja tuotetuntemus teollisuusautomaatiosta
– kokemus tarjouslaskennasta ja projekteista
– selkeä esitystapa sekä annat itsestäsi varman ja vakuuttavan kuvan
– pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä myös tiimissä muita tukien
– pystyt rakentamaan hyvät kontaktiverkot

Olemme iso ja vahva ryhmä ja tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Voit kehittää meillä vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Vastuullisena toimijana huolehdimme henkilöstöstämme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään Onniselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluemyyntijohtaja Mikko Aapro, puh. 040 705 7273.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 3.10.2024 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.