K-ryhmä

Myynti-insinööri, Onninen

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 09.09.2024, 16:07
  • Haku päättyy 20.09.2024, 3:00
  • 20.09.2024, 3:00

Myynti-insinööri, Onninen

Oletko kiinnostunut teknisestä tukkukaupasta ja myynnin tehtävistä? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään nopeasti muuttuvissa tilanteissa paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen

Haemme K-ryhmään Onniselle Infra–yksikköön Etelä-Suomeen aktiivista sähkötuotteiden teknisen myynnin osaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänäsi on hoitaa konsultoivaa palvelumyyntiä. Asiakkainasi ovat verkonrakennusurakoitsijat, energiayhtiöt ja kunnat/kaupungit.

Rakennat luottamukselliset suhteet asiakkaidesi organisaation eri tasoille. Ymmärrät asiakkaidesi liiketoiminnallisia haasteita ja tuet heidän toimintaansa ammattimaisen ja toimivan ratkaisutarjonnan kautta. Toimit yhteistyössä alan johtavien tavarantoimittajien kanssa.

Toimipaikkasi voi olla Helsingin, Hämeenlinnan tai Lahden alueella.

Tarjoamme sinulle:

– mielenkiintoisen tehtävän yritysasiakkaiden ja alan ammattilaisten parissa
– mahdollisuutta olla mukana Suomen suurimmissa infra- ja rakennushankkeissa
– Onnisen ja K-ryhmän kattavat henkilökuntaedut mm. K-henkilökunta-alennus, ruokailuetu, työterveyshuolto ja Epassi (liikunta-, kulttuuri-, työmatkaetu sekä etuja myös hyvinvointipalveluista). Lisäksi eri yhteistyökumppaneidemme etuja ja alennuksia mm. majoitukseen, urheiluun ja liikuntaan sekä optikolle.

Odotamme sinulta:

– myyntikokemusta sekä näyttöä onnistumisista
– teknisen tukkukaupan ja yritysasiakaskunnan tuntemusta – kokemusta tarjouslaskennasta – kokemusta aurinkosähkötuotteista
– vahvaa sähkön jakeluverkon tuotteiden tuntemusta
– soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
– hyvää MS-Officen osaamista
– asiakaslähtöisyyttä, aktiivisuutta ja palveluhenkisyyttä
– valmiutta liikkuvaan työhön.

Eduksesi on:

– SAP-osaaminen
– englannin ja ruotsin kielen taito – telecom tekniikan ja tuotteiden tuntemus
– kyky johtaa omaa työtä ja innostaa muita.

Olemme iso ja vahva ryhmä ja tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Voit kehittää meillä vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Vastuullisena toimijana huolehdimme henkilöstöstämme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään Onniselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Andersson, sähköpostitse ari.andersson@onninen.com tai puhelimitse 040 7770 730.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.9.2024 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.