K-ryhmä

Myyjiä (25-37,5h/vko) K-Market Lönkan Herkku & Eerikinkatu & Lönnrotinkatu & Freda, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.09.2024, 10:53
  • Haku päättyy 29.09.2024, 3:00
  • 29.09.2024, 3:00

Myyjiä (25-37,5h/vko) K-Market Lönkan Herkku & Eerikinkatu & Lönnrotinkatu & Freda, Helsinki

MYYJIÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN HELSINGIN KANTAKAUPUNKIIN

Haen jo vähintään 2 vuotta kaupan kokemusta kerryttäneitä myyjiä isommilla tuntisopimuksilla (25-37,5h/vko) vakituiseen työsuhteeseen Helsingin keskustassa sijaitseviin neljään K-Market kauppapaikkaani. K-Market Lönkan Herkku, Eerikinkatu, Lönnrotinkatu 12 ja Freda -kauppapaikat sijaitsevat ihan Helsingin ydinkeskustassa. Panostamme kaikissa myymälöissämme erityisen paljon asiakaspalveluun uskoen asiakaskokemuksen voimaan. Toimintaamme ohjaavat vahvasti yhteiset arvot, joita ovat:
– Rehellisyys; Olemme rehellisiä, pidämme sen minkä lupaamme ja noudatamme Suomalaista ahkeraa ja suoraselkäistä tapaa tehdä työtä. Emme jätä ketään yksin kun apua tarvitaan, vaan autamme toisiamme saavuttamaan päivittäiset tavoitteemme.
– Arvostus; Arvostamme kaikkia sidosryhmiämme (Asiakkaat, työkaverit ja tavarantoimittajat) ja tunnistamme sen, että olemme erilaisia. Uskomme siihen, että yhdessä joukkueena toimien pystymme menestymään parhaiten toistemme vahvuuksista oppien ja omia kehitysalueitamme jatkuvasti parantaen. Erilaisuus on meille rikkaus ja voimavara.
– Positiivisuus; Uskomme ratkaisulähtöiseen toimintatapaan, emmekä pelkää tehdä virheitä. Haluamme oppia virheistämme ja löytää uusia tehokkaampia tapoja palvella asiakkaitamme aina paremmin. Löydämme yhdessä ratkaisun lähtökohtaisesti jokaiseen haasteeseen ja tiedämme yhdessä onnistuvamme!
Haluan antaa mahdollisuuden työntekijöillemme kehittyä ja rakentaa uraa päivittäistavarakaupan toimialalla. Haluan tehdä kauppiaana asioita myös henkilökuntalähtöisesti.

Työtehtäväsi sisältävät kaikkia kaupan tehtäviä ja työskentelet tasapuolisesti kaikissa kaupan vuoroissa. Sinulla on mahdollisuus halutessasi työskennellä myös useammassa kauppiaan kauppapaikassa mahdollistaen korkeamman sopimustuntimäärän. Perehdytämme sinut talon tapoihin ja myös koulutamme sinulle lisätaitoja tarpeen mukaan. Toiveeni työn aloitusajankohdaksi on loka-/marraskuu -24, tästä on myös mahdollista sopia kanssasi tarkemmin erikseen.

Haemme hyvää tyyppiä, joka on:
– Asiakaspalveluhenkinen kaupan osaaja – Ei pelkää haasteita ja osaa toimia kiireen keskellä – On motivoitunut kehittymään eteenpäin kaupan alalla – Kokee arvomme mielekkäiksi
Otathan minuun yhteyttä ja lähetät minulle vapaamuotoisen hakemukseen sähköpostiin sami.mustonen@k-market.com
29.9.2024 mennessä. Vastaamme hakijoille, jotka kutsumme haastatteluun.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Kiitos, että luit ilmoitukseni loppuun ja toivotan sinulle parasta syksyä ja loppuvuotta!

Tulehan meille töihin!

Ystävällisesti,
Sami Mustonen
Kauppias

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.