K-ryhmä

Myyjä palvelutiskille K-Supermarket Tripla, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 10.09.2024, 15:31
  • Haku päättyy 22.09.2024, 3:00
  • 22.09.2024, 3:00

Myyjä palvelutiskille K-Supermarket Tripla, Helsinki

Nautitko ruokatuotteiden parissa työskentelystä, asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko hyvän asenteen omaava, oma-aloitteinen ja kaupan alasta kiinnostunut tekijä, jonka sydän sykkii asiakkaille? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. 

Haemme kalan- ja lihankäsittelyn ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen (37,5 h/vko) K-Supermarket Triplaan.

Työ sisältää kala- ja lihaosaston palvelutiskillä työskentelyä, kaupan oman keittiön tuotteiden valmistusta, esillepanojen rakentamista sekä kauppakunnosta huolehtimista. Toivomme, että olet tiimityöskentelijä ja kannat vastuun omasta työstäsi tunnollisesti. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja työskentelysi on tarkkaa, tehokasta ja huolellista. Olet kiinnostunut ruuasta ja suhtaudut siihen intohimoisesti. Sinulla on hyvät asiakaspalvelupalvelutaidot ja olet sujuva suomen kielellä ja selviydyt asiakaspalvelusta myös englanniksi. Työkokemus ravintolakeittiöstä katsotaan eduksi, muttei ole edellytys. Työvuorot sijoittuvat jokaiselle viikonpäivälle ja vaihtelevasti klo 6:00 ja klo 21:30 välille.

Liikkeemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja hyvällä sijainnilla kauppakeskus Mall of Triplassa.

Toivomme sinulta:
– Suomen kielen vahvaa osaamista – Kykyä palvella myös englannin kielellä – Iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta  – Kokemusta tai koulutusta palvelutiskiltä ja/tai ravintolan/keittiön alalta – Kykyä käsitellä lihaa ja kalaa (fileoida ja graavata) – Oma-aloitteista ja joustavaa asennetta – Kykyä työskennellä myös hektisessä ympäristössä – Hygieniapassia

Tarjoamme sinulle: 
– loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit  – työpaikan hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä ja hyvällä sijainnilla kauppakeskus Mall of Triplassa  – työn asiakaspalvelun ytimessä ja mahdollisuuden auttaa asiakasta  – monipuolisen ja vastuullisen työn  – K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut  – edut omille työntekijöillemme  – edut kauppakeskuksen työntekijöille 

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Miettinen petri.miettinen@k-supermarket.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi sähköpostilla 22.9.2024 mennessä osoitteeseen petri.miettinen@k-supermarket.fi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.