K-ryhmä

Myyjä palvelutiskille (35 h/vko) K-Citymarket Kauhajoki, Kauhajoki

  • Sijainti Kauhajoki
  • Julkaistu 11.09.2024, 7:38
  • Haku päättyy 29.09.2024, 3:00
  • 29.09.2024, 3:00

Myyjä palvelutiskille (35 h/vko) K-Citymarket Kauhajoki, Kauhajoki

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja haluat työskennellä ruokatuotteiden parissa? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan.

Haemme innostunutta myyjää vakituiseen työsuhteeseen (35 h/vko) Kauhajoen K-Citymarketin palvelutiskille. Haluamme myyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus Kauhajoen K-Citymarketissa ylittää asiakkaidemme odotukset.

Arvostamme vastuunottokykyä, oma-aloitteisuutta sekä tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostokäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Kokemus tai koulutus ravintola/keittiö- tai kaupan alasta on plussaa. Huomioithan, että työ on pääasiassa ilta- ja viikonlopputyötä.

Odotamme sinulta:
– iloista asiakaspalveluasennetta – kiinnostusta ruoanlaittoa kohtaan – oma-aloitteista ja joustavaa asennetta sekä paineensietokykyä – sujuvaa suomen kielitaitoa ja vähintään 18-vuoden ikää – valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina – voimassa olevaa hygieniapassia
Tarjoamme sinulle:
– loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit – monipuolisen ja vastuullisen työn – mahdollisuuden kehittyä – työn asiakaspalvelun ytimessä ja mahdollisuuden auttaa asiakasta
Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetäthän hakemuksesi sunnuntaihin 29.9.2024 mennessä osoitteeseen kauhajoki.rekrytointi@citymarket.fi.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Essi Väli-Torala, sähköposti: essi.vali-torala@citymarket.fi

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 35-0 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.