K-ryhmä

Myyjä kassanhoitajan ja verkkokauppakerääjän tehtäviin (30 h/vko) K-Supermarket Tripla, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.09.2024, 7:06
  • Haku päättyy 22.09.2024, 3:00
  • 22.09.2024, 3:00

Myyjä kassanhoitajan ja verkkokauppakerääjän tehtäviin (30 h/vko) K-Supermarket Tripla, Helsinki

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko hyvän asenteen omaava, oma-aloitteinen ja kaupan alasta kiinnostunut tekijä, jonka sydän sykkii asiakkaille? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. 

Haemme reipasta myyjää vakituiseen työsuhteeseen (30 h/vko) K-Supermarket Triplaan kassaosastolle, jonka työtehtäviin kuuluu myös verkkokauppakeräily (K-keräily ja WOLT)

Toivomme, että olet tiimityöskentelijä ja kannat vastuun omasta työstäsi tunnollisesti. Et hätkähdä kiirettä ja osaat käyttää työaikasi tehokkaasti myös hiljaisella hetkellä. Myyjänä tehtäviisi K-supermarket Triplassa kuuluu muun muassa asiakaspalvelu kassalla, verkkokauppakeräily (K-keräily ja WOLT) sekä hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistaminen.

Liikkeemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja hyvällä sijainnilla kauppakeskus Mall of Triplassa. Meillä työskentelet monipuolisesti kaikissa kaupan työtehtävissä. Työvuorot sijoittuvat jokaiselle viikonpäivälle ja vaihtelevasti kaikkiin kaupan työvuoroihin.  

Toivomme sinulta: 
– suomen kielen vahvaa osaamista sekä kykyä palvella myös englannin kielellä – iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta  – oma-aloitteista ja joustavaa asennetta sekä paineensietokykyä – kykyä työskennellä sekä yksin, että tiimissä  – kehittymishalua ja innostusta oppia uutta  – valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina  – kokemusta asiakaspalvelutehtävistä – kokemusta kaupan alalta kassatyöskentelystä ja/tai kokemusta verkkokauppakeräilystä

Tarjoamme sinulle: 
– loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit  – työpaikan hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä ja hyvällä sijainnilla kauppakeskus Mall of Triplassa  – työn asiakaspalvelun ytimessä ja mahdollisuuden auttaa asiakasta  – monipuolisen ja vastuullisen työn  – K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut  – edut omille työntekijöillemme  – edut kauppakeskuksen työntekijöille 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 22.9.2024 mennessä oheisen linkin kautta https://www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-tripla/avoin-tyohakemus

Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Leino noora.leino@k-supermarket.fi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 30-0 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.