K-ryhmä

Myyjä (20-30h/vko) K-Market Kotikontu, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 13.08.2024, 15:08
  • Haku päättyy 30.09.2024, 3:00
  • 30.09.2024, 3:00

Myyjä (20-30h/vko) K-Market Kotikontu, Helsinki

K-Market Kotikontu sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa loistavien kulkuyhteyksien päässä.

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Haemme innostunutta myyjää huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus ylittää asiakkaidemme odotukset.Tehtäviisi kuuluu työskentely kaupan kaikilla osastoilla. Työ sisältää asiakaspalvelua, aktiivista myyntityötä, esillepanojen rakentamista, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistamista, hävikin hallintaa sekä kaupan muita töitä. Työ sopii erinomaisesti myös opiskelijoille, sillä se painottuu pääsääntöisesti iltoihin ja viikonloppuihin (kesällä mahdollisuus tehdä töitä täysipäiväisesti). Kokemus kaupan alalta katsotaan eduksi mutta se ei ole välttämätöntä. Sopivan henkilön löytyessä koulutamme tehtäviin. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä 18 vuoden ikää.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset/kysymykset työpaikkaan liittyen sähköpostilla osoitteeseen linda.vihmanen@k-market.com

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 20-30 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.