K-ryhmä

Kuorma-auton kuljettaja/noutopihamyyjä (18-37,5 h/vko) K-Rauta Ähtäri

  • Sijainti
  • Julkaistu 12.09.2024, 6:33
  • Haku päättyy 27.09.2024, 3:00
  • 27.09.2024, 3:00

Kuorma-auton kuljettaja/noutopihamyyjä (18-37,5 h/vko) K-Rauta Ähtäri

Ähtärin rautaisimpaan kauppaan etsitään nyt uutta vahvistusta! Etsimme joukkoomme juuri sinua – ahkeraa ja iloista tekijää, jolla pysyy koneet käsissä. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat halu uuden oppimiseen ja tunnollinen suhtautuminen työhösi. Meillä on tarjolla upea työpaikka rautakaupan kuorma-auton kuljettajana ja noutopihan myyjänä.

K-Rauta Ähtärissä työskentelet mukavassa porukassa. Teemme hommia reippaassa tahdissa, rennolla mielellä. Monipuoliset työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä saat tehdä työtä Suomen suurimmassa rautakauppaketjussa. Meillä työntekijä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi on yllättävän helppoa.

Odotamme sinulta rohkeaa ja iloista asiakaspalveluasennetta, halua tarttua toimeen. Työkokemus rakennusalalta tai myynnistä on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. Kuorma-autokortti tähän työhön on välttämätön ja on hienoa jos sinulta löytyy valmiiksi myös ammattiajopätevyys.

Meillä viihdytään, hae siis meille!

Tarjoamme sinulle:
– vastuullisen ja turvallisen työpaikan – hyvät työvälineet – K-Raudan perehdytysohjelman – asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja – mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla – hauskat ja innostavat työkaverit
Lähetä hakemuksesi 27.9.2024 mennessä osoitteeseen henrik.karjula@k-rauta.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Henrik Karjula puh. 044 3000 300

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 18-0 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.