K-ryhmä

Huoltoneuvojia palvelutiimiin, K-Auto Oy

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 09.09.2024, 15:47
  • Haku päättyy 30.09.2024, 3:00
  • 30.09.2024, 3:00

Huoltoneuvojia palvelutiimiin, K-Auto Oy

K-Auto etsii tarvittaessa töihin kutsuttavia huoltoneuvojia palvelutiimiin!

Haemme
tarvittaessa töihin kutsuttavaa huoltoneuvojaa puhelinpalveluun aikajaksolle 14.10.2024 – 31.5.2025.
Kysymyksessä on varautuminen ajoittaiseen lisätyövoiman tarpeeseen (viikottaiset ruuhkahuiput ja sesongit). Tänä ajanjaksona tarvittaessa töihin kutsuttavalle
työntekijälle voidaan tarjota työvuoroja, joista jokainen on erillinen
määräaikainen työsuhde. Työntekijällä on aina oikeus kieltäytyä tarjotusta
työvuorosta.

Huoltoneuvojana tärkein tehtäväsi on varmistaa asiakkaallemme sujuva huoltokokemus aina ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen.

Tässä työtehtävässä palvelet asiakkaitamme puhelimitse uudehkossa huollon palvelutiimissämme; käsittelet ajanvarauksia ja vastaat asiakkaan huoltoon tai huoltotarpeeseen liittyviin kysymyksiin, opastat käytännön asioissa huoltoprosessin eri vaiheissa ja myyt lisäpalveluita. Varmistat, että huoltoprosessi lähtee oikein liikkeelle ja mahdollistat parhaan asiakaskokemuksen.

Perehdytys tapahtuu K-Auton toimipisteessä Vantaalla, tarvittaessa Tampereella. Tavoitteena on, että perehdytysjakson jälkeen työvuoroja voi tehdä etänä. Työ on tarvittaessa töihin kutsuttava, 0-15 h viikossa, ja työvuorot sijoittuvat etenkin alkuviikkoihin ja aamupäiviin. Työtuntien määrään vaikuttaa meidän tarpeiden lisäksi se, kuinka paljon pystyt työskentelemään esimerkiksi opintojen ohella.

Tehtävässä menestyäksesi olet aidosti innostunut autoalasta, asiakaspalvelusta ja tiimityöskentelystä. Olet nopea oppimaan, viihdyt itsenäisessä työskentelyssä ja käytät sujuvasti digitaalisia välineitä asiakaspalvelussa. Sinua kiehtoo jatkuvasti kehittyvä ympäristö, jolla on monta kosketuspintaa eri asiakkaisiin ja sidosryhmiin sekä eri palveluihin ja prosesseihin. Pystyt myös ruuhka-aikoina ja kovissa vauhdeissa pitämään hallitusti ohjat käsissäsi ja varmistamaan hyvän asiakaskokemuksen kaikissa tehtävissäsi.

Aiempi kokemus korjaamon työtehtävistä tai asiakaspalvelusta katsotaan eduksi, samoin muu työkokemus K-Auton edustamien brändien parissa.

Tarjoamme sinulle:
– Mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa asiakaspalvelun kehittämiseen – Digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön – Inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen – Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa – Monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kiehtovalla alalla – Konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut
Odotamme sinulta:
– Positiivista asiakaspalveluasennetta – Vahvoja suullisia vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä – Itseohjautuvuutta sekä ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä – Palvelukeskeistä ja kaupallista ajattelutapaa – Soveltuvia opintoja, esim. ajoneuvotekniikasta
K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Thomasin Lehtonen, thomasin.lehtonen@k-auto.fi tai puhelimitse 050 445 5116 arkisin klo 15-16:30 välillä.

Lähetä hakemuksesi 30.09.2024 mennessä oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä saatamme tehdä päätöksiä jo hakuajan aikana. Työt alkavat lokakuun loppupuolella, tarkka aloituspäivä tarkentuu lähempänä.

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

Kesko on suomalainen kaupan alan edelläkävijä. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Toimialamme ja ketjumme toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa.

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän*, joka on Suomen suurin ja Pohjois-Euroopan suurimpia kaupan alan toimijoita. K-ryhmän vähittäismyynti oli noin 15 miljardia euroa vuonna 2021. Kesko ja K-kauppiaat työllistävät yhdessä noin 39 000 henkeä ja koko K-ryhmä työllistää noin 45 000 henkeä.

Vastuullisuus on keskeinen osa Keskon strategiaa. Edistämme vastuullisuutta koko arvoketjussa aina tuotannosta asiakkaan valintoihin asti. Vastuullisuustyömme painopisteitä ovat ilmastonmuutoksen hillintä, kestävä hankinta ja vastuu ihmisistä. Luomme laaja-alaisesti arvoa koko yhteiskuntaan.