K-ryhmä

Huolitsija Kesko Logistiikkaan

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 04.09.2024, 14:02
  • Haku päättyy 22.09.2024, 3:00
  • 22.09.2024, 3:00

Huolitsija Kesko Logistiikkaan

Innostutko kansainvälisestä kaupasta ja huolinnan monipuolisista tehtävistä? Haluatko olla mukana luomassa hyviä asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Työskentelet K-logistiikan Kansainväliset kuljetukset -osastolla Vantaalla. Työtehtäväsi liittyvät lämpötilahallittujen tuontikuljetusten päivittäiseen hoitamiseen ulkomailta Suomeen, sisältäen mm. kuljetustilausten hoitamista ja järjestelyä, lähetysten tallennusta ja laskutusta sekä tuontiaikataulujen kirjaamista. Työssäsi olet yhteydessä toimitusketjun eri osapuoliin kuten asiakkaisiimme, rahdinkuljettajiin sekä tavarantoimittajiin. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme sinulta:
– Positiivista asennetta, järjestelmällisyyttä, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä – Kykyä työskennellä aikataulupaineen alla – Yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn – Microsoft Office-työkalujen hyvää hallintaa – Tehtävään sopivaa, esimerkiksi logistiikkapainotteista tai kaupallista, vähintään ammattikorkeakoulutason tutkintoa – Aiempi kokemus huolintatyöstä tai ulkomaankaupasta katsotaan eduksi – Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on plussaa
Tarjoamme sinulle:
– Näköalapaikan kaupan alan kansainvälisiin kuljetuksiin ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen – Lähi- ja etätyötä yhdistelevän hybridityömallin sekä kokoaikaisen päivätyön ma-pe – Monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut
Meillä pääset oppimaan uutta mielenkiintoisissa tehtävissä osana tuontikuljetusten tiimiä, yhdessä ammattitaitoisten työkavereiden kanssa. Meitä yhdistää innostus kansainvälisiin kuljetuksiin ja asiakaspalveluhenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen.

K-logistiikka on osa K-ryhmää ja yksi suurimmista logistiikan palveluntarjoajista Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle. Kansainvälinen kuljetus- ja huolintaosaaminen, kattava lämpötilahallittu kuljetus- ja terminaaliverkosto sekä mittava varastokapasiteetti tarjoavat asiakkaillemme kilpailukykyiset ratkaisut. K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa. Pidämme myös huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta sekä ympäristöstä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.9.2024 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa liikennepäällikkö Anne Hölttä, puh. 01053 28779 (yhteydenotot 12.9. klo 11-12 ja 16.9. klo 11-12), anne.holtta@kesko.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.