K-ryhmä

HRIS Manager K-ryhmään

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 02.09.2024, 13:48
  • Haku päättyy 20.09.2024, 3:00
  • 20.09.2024, 3:00

HRIS Manager K-ryhmään

Oletko HR-ammattilainen, joka on valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan ja syventymään HR-prosessien kehittämiseen sekä teknologian ja -järjestelmien maailmaan?

Etsimme joukkoomme kokenutta HR-ammattilaista, jolla on osaamista HR-prosessien sekä teknologian ja -järjestelmien kehittämisestä (esim. HR-järjestelmien projektipäällikön tehtävistä) ja halua viedä uransa syvemmälle HR-järjestelmien ja prosessinkehityksen suuntaan. Arvostamme ennakoivaa työskentelytapaa sekä vahvoja tiimityö- ja yhteistyötaitoja. Sinun ei tarvitse olla ”teknologiavelho”, mutta hyvä ymmärrys ja aito kiinnostus HR- järjestelmiin ja teknologioiden kehittämiseen mahdollistavat menestyksesi. Tule mukaan luomaan toimivia HR-järjestelmiä ja teknologiaa kansainväliseen ympäristöön! Tehtävä on vakituinen.

Me K:ssa uskomme monimuotoisten ja motivoituneiden tiimien voimaan, joiden avulla tavoitteet saavutetaan. Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan työntekijöillemme kannustavan ja osallistavan työympäristön. Työskentelemme hybridityömallissa, johon kuuluu viikoittaisia lähityöpäiviä pääkonttorillamme joko Helsingin Kalasatamassa tai Tampereen konttorilla. Tule mukaan ammattitaitoiseen tiimiimme ja aloita omanlaisen urasi rakentaminen K-ryhmässä!

Roolista
Työskentelet osana kahdeksan hengen Keskon HR-järjestelmä ja prosessikehittämisen -tiimiä, joka palvelee Keskon kaikkia toimintamaita. Keskolla on toimintaa kahdeksassa maassa, ja HRIS-tiimillä on merkittävä rooli HR-järjestelmien sekä toimintojen kehittämisen lisäksi niiden harmonisoinnissa. Roolissasi pääsetkin työskentelemään sekä Suomen että muiden toimintamaidemme tiimien ja johdon kanssa. Toimit yhdistävänä tekijänä HR-prosessien kehityksen, liiketoiminnan ja IT-ratkaisujen välillä.

HRIS Managerina osallistut HR-prosessien ja järjestelmien kehittämiseen sekä niiden toimivuuden ja oikeellisuuden varmistamiseen. Erityisesti rooli painottuu HR-järjestelmien hankintaprojektien ja laajojen kehityshankkeiden johtamiseen kansainvälisesti. Olet myös mukana kehittämässä Keskon HR-teknologioiden kokonaisuutta ja edistämässä HR-toimintojen tehokkuutta ja vaikuttavuutta, esimerkiksi raportoinnin ja integraatioiden kehitystä. Meillä on käytössä muun muassa ServiceNow ja Qlik Sense/Power BI, ja niiden tuntemus katsotaan eduksi.

Miksi meille?

– Toimistopäiväsi pääset viettämään modernilla K-Kampuksellamme hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalastamassa. Kampukselta löytyy mm. viihtyisät yhteistyö- ja taukotilat, oma kuntosali ja työterveyspalvelut, kahvila ja henkilöstöravintola. Tai vaihtoehtoisesti voit työskennellä Tampereen toimipisteemme uudistetuissa tiloissa Hatanpään valtatien varrella.
– Tarjoamme modernit työvälineet ja lukuisia mahdollisuuksia oppia ja verkostoitua tulevaisuuden ammattilaisena.
– Pääset hyödyntämään monipuolisia henkilöstöetuja, joihin kuuluu muun muassa: kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietu (ePassi), henkilökunta-alennukset K-ryhmän myymälöissä, omat työterveydenhuollon palvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Lisäksi monet yhteistyökumppanimme tarjoavat alennuksia liikunnan ja hyvinvoinnin, matkustamisen ja majoituksen parista.
– Rooli kuuluu Keskon tulospalkkiomallin piiriin, ja halutessasi sinulla on mahdollisuus työsuhdeautoon autopolitiikkamme mukaisesti.

K-ryhmässä meillä on aktiivinen työyhteisö, joka keskittyy hyvinvointiin työssä. Tarjoamme esimerkiksi useita itsensä kehittämismahdollisuuksia, kuten sisäisiä koulutuksia, verkko-oppimiskursseja ja muita mahdollisuuksia ammatilliseen kehitykseen ja uralla kasvuun. Tuemme työ- ja perhe-elämän tasapainoa ja rohkaisemme positiivista työkulttuuria, joka edistää avointa viestintää, tiimityötä ja yhteistyötä.

Menestyäksesi tässä roolissa…

Olet tottunut työskentelemään HR:n, IT:n ja liiketoiminnan rajapinnassa sekä työskentelemään järjestelmätoimittajien kanssa. Toimit tulkkina HR:n ja IT:n välillä sekä sparraat ja tarvittaessa haastat liiketoiminnan asiantuntijoita. Olet toimeen tarttuva ongelmanratkaisija, jolla langat pysyvät käsissä laajemmissakin kehityshankkeissa.

Näemme myös seuraavat ominaisuudet ja kokemukset hyödyllisinä:

– Projektinhallinnan työkalujen ja menetelmien tuntemus
– Ratkaisukeskeinen ja looginen ajattelutapa
– Ymmärrystä ja kokemusta ja eri HR-järjestelmistä
– Lisäeduksi laskemme kokemuksen integraatio – ja raportointiteknologioista – AI-teknologioiden tuntemus ja niiden hyödyntäminen arjessa.

Ketä etsimme:

Olet HR-ammattilainen, jolle HR-järjestelmien arkkitehtuuri ja sen osa-alueet eivät ole ihan vieraita. Hahmotat kokonaisuuden ja end-to-end-prosessin sekä pystyt toteuttamaan liiketoimintaa parhaiten tukevan ratkaisun. Sinulla on jo aiempaa kokemusta laajojenkin järjestelmäprojektien johtamisesta ja olet johtanut prosessi- ja järjestelmäuudistusprojekteja kansainvälisessä ympäristössä.

Odotamme myös:

– Kokemusta HR-prosessien sekä HR-järjestelmien kehittämisestä
– Kokemusta HCM -järjestelmistä, esim. SAP SuccessFactors, Workday – Kokemusta muista HR-järjestelmistä, esim. LMS, ATS, työajan seuranta/suunnittelujärjestelmät
– Erinomaisia yhteistyö-, viestintä- ja esiintymistaitoja sekä englanniksi että suomeksi.

Kiinnostuitko? Hae heti!

Jätä meille cv:si ja halutessasi vapaamuotoinen hakemuksesi ”hae tästä”-linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.09.2024. Haluamme kuulla myös palkkatoiveesi! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme huumausainetestauksen valitulle henkilölle viimeistään työhöntulotarkistuksen yhteydessä.Jos sinulle heräsi kysymyksiä tästä tehtävästä tai Keskolla työskentelystä, olethan yhteydessä tulevaan esihenkilöösi, Senior Manager Jouni Lähde +358 50 438 0109. Paras aika tavoitella on keskiviikkona 11.9. klo 9-10 ja maanantaina 16.9. klo 14-15.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Työskentelyaika:Arkisin
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.