K-ryhmä

Hevi-osaston kakkonen (30-37,5h/vko) K-Citymarket Columbus, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 28.08.2024, 13:25
  • Haku päättyy 22.09.2024, 3:00
  • 22.09.2024, 3:00

Hevi-osaston kakkonen (30-37,5h/vko) K-Citymarket Columbus, Helsinki

Vuosaaren oma Cittari avataan tänä vuonna, joka vahvistaa asemaamme Vuosaaren suurimpana ja arvostetuimpana Herkkukauppana ja paikkana, josta löytyy kaikki arkeen ja juhlaan.

Nykyisetkin asiakkaamme arvostavat tuotteidemme tuoreutta, ammattitaidolla käsiteltyjä tuotteita, kauppamme elämyksellisyyttä sekä erityisesti palveluja, jota haluamme vahvistaa tulevaisuudessa.

Kasvavan liikevaihdon takia tarvitsemme HEVI-osastolle kakkosen vastaamaan HeVi-osastostamme osastopäällikkömme tukena.

Työtunteja kertyy viikossa 30-37,5h/vko.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Odotamme hakijalta:
– Kokemusta HeVi-osastosta – Halua kehittyä ja ottaa vastuuta – Sujuvaa suomen kielitaitoa – Asiakaspalveluhenkisyyttä – Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä – Kaupallista ajattelutapaa
Katsomme hakijalle eduksi:
– K-ryhmän kokemus – Kokemus HeVi:n tilausvastuusta
Tarjoamme:
– Vakituisen työpaikan (30-37,5h/vko) – Haastavan ja mielenkiintoisen työn – Kunnollisen perehdytyksen sekä mahdollisuuden kouluttaa itseään – Rennon työilmapiirin – Yrityksemme hyvät henkilöstöedut
Asenne, halu tehdä töitä ja hymyn herkkyys ratkaisevat.

Lisätietoja tehtävästä: Sasu Hamina, Kauppias, 050-314 8577

Lähetä hakemuksesi viimeistään 22.9.2024 sähköpostilla osoitteeseen sasu.hamina@k-supermarket.fi ja sasu.hamina@citymarket.fi (sähköpostiosoite on vaihtumassa lähipäivinä).

Kannattaa huomioida, että paikka tullaan täyttämään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 30-34 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.