K-ryhmä

Avainasiakaspäällikö, Onninen Helsinki Konala

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.09.2024, 13:29
  • Haku päättyy 25.09.2024, 3:00
  • 25.09.2024, 3:00

Avainasiakaspäällikö, Onninen Helsinki Konala

Oletko kiinnostunut asiakkaidemme liiketoiminnasta? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Etsimme Onniselle Talotekniikka Sähkö-yksikköön Helsingin Konalaan sähkötuotteiden myynnin vahvaa osaajaa kehittämään ja vahvistamaan aktiivisesti myyntiämme. Asiakkainasi ovat alueesi urakoitsijat, kiinteistöhuolto ja rakennusliikkeet. Rakennat luottamukselliset suhteet asiakkaidesi organisaation eri tasoille. Ymmärrät asiakkaidesi liiketoiminnallisia haasteita ja tuet heidän toimintaansa ammattimaisen ja toimivan ratkaisutarjonnan kautta. Toimit yhteistyössä alan johtavien tavarantoimittajien kanssa.

Tunnet pääkaupunkiseudun alueen sähköasiakkaat, hallitset alan kilpailukentän ja hinnoittelurakenteet. Toimit yhteistyössä sähköalan johtavien tavarantoimittajien kanssa. Rakennat luottamukselliset suhteet asiakkaidesi organisaation eri tasoille, olet yhteistyökykyinen ja vakuuttava. Ymmärrät asiakkaiden liiketoiminnallisia haasteita ja tuet heidän toimintaansa ammattimaisen ja toimivan ratkaisutarjonnan kautta.

Tarjoamme Sinulle

– työnantajan, joka on vakaa ja vastuullinen vihreän siirtymän edelläkävijä
– mielenkiintoisen tehtäväkentän hyvässä ja ammattitaitoisessa organisaatiossa ja toimivassa, toisiaan tukevassa myyntitiimissä
– päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota ja mahdollisuuden valita uraasi tukevaa koulutusta eri vaihtoehdoista
– Onnisen ja K-ryhmän kattavat henkilökuntaedut mm. K-henkilökunta-alennus, ruokailuetu, työterveyshuolto ja Epassi (liikunta-, kulttuuri-, työmatkaetu sekä etuja myös hyvinvointipalveluista)

Edellytämme Sinulta

– vahvaa sähköalan ja sähkötuotteiden tuntemusta ja työkokemusta sähkötuotteiden parista
– myynti- ja asiakaspalvelukokemusta
– tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta – hyvää MS Office -ohjelmistojen osaamista
– asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteellisuutta, aktiivisuutta ja palveluhenkisyyttä – myyntikokemusta ja aiempaa työkokemusta ja näyttöä teknisen tukkukaupan projektimyynnistä
– vastuunottokykyä

Eduksesi on

– tekninen osaaminen ja tuotetuntemus sähköurakointituotteista
– kokemus tarjouslaskennasta ja projekteista
– selkeä esitystapa ja annat itsestäsi varman ja vakuuttavan kuvan
– itsenäinen työskentely sekä tiimissä muita innostaen ja tukien
– riittävä englannin ja ruotsin kielen taito

Olemme iso ja vahva ryhmä ja tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Voit kehittää meillä vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Vastuullisena toimijana huolehdimme henkilöstöstämme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään Onniselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Patrik Grönberg, puhelimitse 045 1788 815, sähköpostitse patrik.gronberg@onninen.com. Yhteydenotot mielellään tiistai 17.9. kello 10-12 ja torstai 19.9. kello 10-12.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.9.2024 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.