K-ryhmä

Avainasiakaspäällikkö Kespron Erikoistukkuun Pohjois-Suomen alueelle

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 03.09.2024, 16:09
  • Haku päättyy 20.09.2024, 3:00
  • 20.09.2024, 3:00

Avainasiakaspäällikkö Kespron Erikoistukkuun Pohjois-Suomen alueelle

Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset sekä liha- ja kala-ala lähellä sydäntäsi? Jyllääkö sisälläsi yrittäjähenkinen liiketoiminnan veturi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Kespro etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa

B2B-Avainasiakaspäällikköä Kespron Erikoistukkuun vakituiseen työsuhteeseen Pohjoisen Suomen alueelle. Toimipisteesi sijaitsee Kespro Oulun tukussa. Työnkuvaan sisältyy kenttä- ja toimistotyötä. Työtä voit tehdä joustavasti etä- ja lähityötä yhdistäen.

Vastaat itse foodservice-asiakassuhteiden rakentamisesta ja myönteisen asiakaskokemuksen säilymisestä koko ostoputken ajan sopimuksen tekemisestä tuotteiden toimitukseen. Olet asiakkaille asiantuntija liha- ja kala-asioissa. Käytettävissäsi on laaja Kespron, Kalatukku Erikssonin ja Reinin Lihan valikoima niin tuotteiden kuin palveluiden osalta.

Odotamme sinulta:
– kokemusta B2B myynnistä ja työkokemusta alalta – foodservice-alan tuntemus sekä liha ja/tai kala-alan tuntemus katsotaan eduksi – tuoretta näyttöä tuloksellisesta yritysmyynnistä ja asiakkuuksien hoidosta – AMK-tason koulutusta, esim. tradenomin tai restonomin tutkintoa tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista foodservice-alalta – matkustusvalmiutta – asiakaslähtöisyyttä ja myyntihenkisyyttä – hyvä kielitaito suomi, englanti – hyviä organisointitaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn – energistä ja positiivista asennetta – tietojärjestelmien tuntemusta (mm. MS Office, Excel, SAP, CRM)
Tarjoamme sinulle:
– monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän – todellisen näköalapaikan Suomen foodservice-markkinassa – aitoon asiakasymmärrykseen perustuvan työympäristön – ammattitaitoisen työyhteisön ja konsernin laajan tuen – K-ryhmän monipuoliset uramahdollisuudet ja henkilökuntaedut

Kespro työnantajana:

Kespro Erikoistukku on osa Kesproa ja K-ryhmää. Kespro on johtava foodservice-alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missionamme on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat. Asiakkaita meillä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat 2 myyntialueesta ja 13 Noutotukusta. Henkilöstöä meillä on yli 500 henkilöä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Ilkka Turtiainen sähköpostilla ilkka.turtiainen@kesko.fi tai puhelimitse 0500-435168. Vastaan puhelinkyselyin tiistaisin ja torstaisin klo 13.00-14.00

Lähetä hakemuksesi 20.9.2024 mennessä oheisen linkin kautta.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.