K-ryhmä

Avainasiakaspäällikkö Kesprolle K-ryhmään

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 28.08.2024, 12:18
  • Suljettu 20.09.2024, 3:00

Avainasiakaspäällikkö Kesprolle K-ryhmään

Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Jyllääkö sisälläsi yrittäjähenkinen liiketoiminnan veturi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Kespro etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa B2B- avainasiakaspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Pohjois-Suomen alueelle. Toimipisteesi sijaitsee Oulun tukussa.

Vastaat itse foodservice- asiakassuhteiden rakentamisesta ja myönteisen asiakaskokemuksen syntymisestä ja säilymisestä aina sopimuksen tekemisestä tuotteiden toimittamiseen saakka. Käytettävissäsi on laaja Kespron valikoima niin tuotteiden kuin palvelujenkin osalta.

Tarjoamme sinulle:
– monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän – todellisen näköalapaikan Suomen foodservice- markkinassa – aitoon asiakasymmärrykseen perustuvan työympäristön – kannustavan ja inspiroivan työyhteisön – ammattitaitoisen työyhteisön ja konsernin laajan tuen – K-ryhmän henkilökuntaedut

Odotamme sinulta:
– kokemusta B2B myynnistä ja työkokemusta – AMK-tason koulutusta, esim. tradenomin tai restonomin tutkintoa – asiakaslähtöisyyttä ja myyntihenkisyyttä – hyvä kielitaitoa (suomi ja englanti) – hyviä organisointitaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn – energistä ja positiivista asennetta – tietojärjestelmien tuntemusta (MS office, Excel, SAP, CRM) – foodservice-alan tuntemus katsotaan eduksi

Kespro työnantajana:

Kespro on osa K- ryhmää ja johtava foodservice- alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missionamme on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat. Asiakkaita meillä on n. 25000. Kespron toiminnot muodostuvat 6 myyntialueesta ja 13 noutotukusta. Liikevaihtomme on yli 900 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on yli 500.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Mika Hakkarainen sähköpostilla mika.hakkarainen@kesko.fi tai puhelimitse 01053 29739 ke 4.9. klo 15-16, to 12.9. klo 15-16 tai ke 18.9. klo 15-16.

Lähetä hakemuksesi 20.9.2024 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kaheksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.