K-ryhmä

Avainasiakaspäällikkö K-ryhmään

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.09.2024, 7:54
  • Haku päättyy 22.09.2024, 3:00
  • 22.09.2024, 3:00

Avainasiakaspäällikkö K-ryhmään

Innostutko Kespron ketjuasiakkaista, uusista haasteista ja asiakaskohtaisista kehittämismahdollisuuksista? Teetkö kaikkesi tarjotaksesi asiakkaillemme parhaat ratkaisut ja erinomaisen asiakaskokemuksen? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään rauhallisesti mutta systemaattisesti myös kiireisinä aikoina.

Avainasiakaspäällikön roolissa pääset työskentelemään osana Kespron valtakunnallisia asiakkuuksia palvelevaa tiimiä sekä johtamaan ja kehittämään yhteistyötä suurten kotimaisten sekä ulkomaisten asiakasketjujen kanssa. Roolissa korostuu strategisen yhteistyön lisäksi aktiivisuus sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Vastuullasi on myös viedä eteenpäin uusasiakashankinta- projekteja strategista työotetta hyödyntäen. 

Tehtävä on erittäin monipuolinen ja odotamme sinulta kykyä vakuuttavaan viestintään sekä kompetenssia tarjota asiakkaillemme parhaita ratkaisuja foodservice- alan laajimmalta alustalta. Kespron tarjonta kattaa ravintoloiden tarvitsemien tuotteiden lisäksi digitaalisia palveluita, logistiikkaa sekä erilaisia kumppaniverkostomme palveluita.

Arvostamme aktiivista, päättäväistä sekä kehittävää työotetta B2B asiakkaiden parissa. Saat asioita aikaan, et luovuta koskaan. Toimimme hybridityömallissa, tehtävän kotipaikka on K-Kampus. Työsuhde on vakituinen.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:

– mielenkiintoisen tehtäväkentän ammattitaitoisessa organisaatiossa
– päivittäin uusia haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä
– K-ryhmän henkilökuntaedut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Odotamme sinulta:

– Näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä foodservice alalta, b-to-b ympäristöstä
– Näyttöä pitkäjänteisestä asiakkuuksien johtamisesta
– Erinomaisia vuorovaikutustaitoja 
– Palavaa halua tuoda oma panoksesi Kespron ja asiakkaidemme käyttöön

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14-16 myyntipäällikkö Jenni Laitila, jenni.laitila@kesko.fi, p. 050 523 6048 tai myyntijohtaja Iikka Latostenmaa, iikka.latostenmaa@kesko.fi, p. 040 869 1874

Lähetä hakemuksesi 22.9. mennessä oheisen linkin kautta.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.