JWD Palvelut Oy

Työnjohtaja

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 16.09.2024, 11:07
  • Haku päättyy 26.09.2024, 0:00
  • 26.09.2024, 0:00

Työnjohtaja

Etsimme asiakasyrityksellemme maanrakennuskoneiden huollon työnjohtajaa.

Asiakkaamme on yksi johtavista maanrakennuskoneiden maahantuojista Suomessa. Yrityksellä on toimipisteitä ympäri Suomea ja liiketoimintaan kuuluu maahantuonnin lisäksi myös koneiden myynti sekä huolto. Nyt vahvistusta kaivataan huoltotiimiin Vantaalle.

Työnjohtajana vastaat työsuunnittelusta ja aikatauluttamisesta, laskuttamisesta sekä asiakassuhteiden laadukkaasta ylläpitämisestä. Tilanteet muuttuvat välillä nopeastikin, joten työssä vaaditaan myös nopeaa reagointikykyä ja kylmäpäisyyttä. Johdettavana on noin 10 hengen tiimi, jonka työturvallisuuden ja työssä viihtymisen takaaminen on tärkeässä roolissa. Tiimiisi kuuluu huolto-, varustelu- sekä kenttähenkilöstö. Lisäksi olet työssäsi päivittäisessä kanssakäymisessä myyjien, sopimushuoltajien ja alihankkijoiden kanssa. Emme pane pahaksemme, mikäli sinulta löytyy ajatuksia toimintatapojen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Toimintaa pyritään jatkuvasti kehittämään ja kehitystyötä tehdään yhdessä muiden toimipisteiden kanssa.

Toivomme sinun arvostavan kannustavaa johtamista ja sinulla on näkemystä työntekijöiden motivointiin. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet työotteeltasi asiakaspalveluhenkinen ja proaktiivinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Lisäksi tarvitset työssäsi hyviä tietoteknisiä taitoja sekä teknisen englannin hallitsemista suullisesti ja kirjallisesti.

Tehtävä on vakituinen ja henkilö työllistyy suoraan asiakkaalle. Työnantajana asiakasyritys on vastuullinen, työntekijöihinsä sitoutunut ja jokaista arvostava. Työkulttuuri on avoin ja luottamukseen perustuva ja työntekijöille halutaan tarjota joustoa elämäntilanteiden mukaan.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, laita viipymättä hakemus ilmoituksesta löytyvästä linkistä tai kilauta Karolle numeroon 040 166 3747 niin jutellaan asiasta tarkemmin!

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Jos tämä paikka ei miellyttänyt, laita avoin hakemus ja kerro millaista työtä haluat. Teemme parhaamme, että löydetään sulle just sun näkönen duuni!

JWD Palvelut – Me välitämme

JWD Palvelut on vuonna 2018 perustettu henkilöstöpalvelualan talo, jossa pyrimme luomaan ihmisläheisen kokemuksen heti ensitapaamisella. Hae meille ja anna meille mahdollisuus näyttää sinulle, mitä henkilöstöpalvelu voi parhaimmillaan olla!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: