JWD Palvelut Oy

Sähköasentaja

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 29.08.2024, 10:55
  • Haku päättyy 23.09.2024, 0:00
  • 23.09.2024, 0:00

Sähköasentaja

Haemme kokenutta sähköasentajaa asiakkaallemme työmaalle! Yritys on toiminut pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla jo lähes 50 vuoden ajan ja omaa vankan kokemuksen sähköurakoinnista niin saneeraus- kuin uudispuolella.

Nyt etsitään kokenutta ja täysin itsenäiseen työskentelyyn pystyvää asentajaa saneerauskohteeseen, joka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Työ pitää sisällään muutakin kuin pelkkää kaapelinvetoa ja pistorasioiden kytkentää, joten kaikki aiempi kokemus mahdollisimman monipuolisista asennustöistä on plussaa. Kyseinen työmaa kestää noin 3 kuukautta, mutta hommansa hyvin hoitavalle asentajalle on kyseisessä yrityksessä jatkoa luvassa muilla työmailla.

Hakijalta toivomme:

* vähintään 5 vuoden kokemusta monipuolisista sähköasennustöistä
* kuvien lukutaitoa
* voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja sähkötyöturvallisuuskorttia
* innokasta asennetta

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ota puhelin kouraan vaikka heti ja näpyttele numerot 040 166 3747. Linjan toisesta päästä tavoitat Karon, joka kertoo sulle hommasta lisää. Ja jos et juuri nyt ole juttutuulella, voit laittaa myös sähköpostilla infoa itsestäsi osoitteeseen karo.lehto@jwdpalvelut.fi

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Meillä on avoinna muitakin sähköasentajien paikkoja, joten jos tämän tehtävän kuvaus ei natsannut juuri sulle, niin laita silti hakemusta meille meidän nettisivujen kautta, niin katsotaan yhdessä, josko löydettäis joku toinen sopiva homma sun toiveiden pohjalta.

JWD Palvelut – Me välitämme!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: