JWD Palvelut Oy

LVI-asentaja

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 16.09.2024, 10:45
  • Haku päättyy 26.09.2024, 0:00
  • 26.09.2024, 0:00

LVI-asentaja

Vakituinen työpaikka tarjolla osaavalle LVI-asentajalle pääkaupunkiseudun alueelle.

Kohteet ovat vaativia omakotitalokohteita, joissa hyvät tiimityöskentelytaidot sekä ystävällinen asiakaspalveluasenne on tarpeen. Tavoitteena on laadukas jälki ja tyytyväinen asiakas.

Työkultturia voisi kuvailla sanoilla rento, tasa-arvoinen ja joustava. Työporukka koostuu alan ammattilaisista, joten haussa on henkilö, joka ymmärtää laadukkaasta rakentamisesta ja osaa toteuttaa työmaalla yrityksen arvoja.

Arvostamme säntillistä tekijää, joka noudattaa sovittuja työaikoja ja jolta tarvittaessa löytyy joustoa.

Koulutustaustaltasi olet LVI-asentaja tai LVI-insinööri, joka ymmärtää pientalokohteiden kokonaisvaltaisesta talotekniikasta.

Toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta LVI-asentajan töistä jonkin verran, joskin luemme myös työharjoittelut työkokemukseksi.

Tarjoamme hakijalle kilpailukykyisen palkkauksen, ammattimaisen tiimin tuen, mielenkiintoisia työmaita ja motivoivan työyhteisön.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, laita viipymättä hakemus meidän suuntaan nettisivujemme kautta tai kilauta Tomille numeroon , niin jutellaan asiasta tarkemmin!

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

041 462 2926

Jos tämä paikka ei miellyttänyt, laita avoin hakemus ja kerro millaista työtä haluat. Teemme parhaamme, että löydetään sulle just sun näkönen duuni!

JWD Palvelut – Me välitämme

JWD Palvelut on vuonna 2018 perustettu henkilöstöpalvelualan talo, jossa pyrimme luomaan ihmisläheisen kokemuksen heti ensitapaamisella. Hae meille ja anna meille mahdollisuus näyttää sinulle, mitä henkilöstöpalvelu voi parhaimmillaan olla!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: