JWD Palvelut Oy

Hitsaustaitoinen metallityöntekijä

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 29.08.2024, 8:28
  • Haku päättyy 23.09.2024, 0:00
  • 23.09.2024, 0:00

Hitsaustaitoinen metallityöntekijä

Onko hitsausjälkesi siistiä ja laadukasta? Kaipaatko työtä, jossa pääset hyödyntämään monipuolisesti metallialan osaamistasi?

Etsimme asiakkaallemme MIG/MAG taitoista hitsaajaa, jonka käsissä pysyy myös muut metallin työstöön käytettävät työkalut ja koneet.

Taustaltasi voit olla esimerkiksi levyseppähitsaaja. Hitsaustekniikkana on käytössä pääosin MIG/MAG, mutta vähäisesti myös puikko. Materiaaleina musta putki sekä rosteri. Lisäksi tehtäviin kuuluu metallin sahausta, porausta, hiontaa sekä plasma- ja kiljotiinileikkurilla työskentely. Emme etsi yhden asian erikoisosaajaa, vaan tekijää, joka on valmis tarttumaan toimeen oli kyseessä sitten hitsausta tai vaikka metallin sahausta. Toivomme, että sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä tulityökortti.

Asiakkaamme on vuosikymmeniä alalla toiminut teräsrakenteiden toimittaja. Tuotteita valmistetaan laajasti pienistä varusteluista suuriin kokonaisuuksiin. Halli sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti, ja osaamisen ja asenteen ollessa kohdillaan töitä on tarjolla mahdollisesti vakituisestikin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olisiko tässä just sun näköinen duuni?
Mikäli kiinnostuksesi heräsi, laita viipymättä hakemus meidän suuntaan nettisivujemme kautta tai kilauta Karolle numeroon 040 166 3747 niin jutellaan asiasta tarkemmin!

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Jos tämä paikka ei miellyttänyt, laita avoin hakemus ja kerro millaista työtä haluat. Teemme parhaamme, että löydetään sulle just sun näkönen duuni!

JWD Palvelut – Me välitämme

JWD Palvelut on vuonna 2018 perustettu henkilöstöpalvelualan talo, jossa pyrimme luomaan ihmisläheisen kokemuksen heti ensitapaamisella. Hae meille ja anna meille mahdollisuus näyttää sinulle, mitä henkilöstöpalvelu voi parhaimmillaan olla!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: