JWD Palvelut Oy

CNC-koneistaja

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 16.09.2024, 10:20
  • Haku päättyy 26.09.2024, 0:00
  • 26.09.2024, 0:00

CNC-koneistaja

Asiakkaamme etsii joukkojensa vahvistukseksi CNC-koneistajaa Klaukkalaan.

Voit olla joko alan kokenut konkari tai aloitteleva koneistaja, jonka asenne on timanttia. Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa metallialan koulutusta ja/tai työkokemusta. Konekanta on pääasiassa CNC-sorveja ja -työstökeskuksia, joten kokemus juuri näiden koneiden parissa on iso plussa. Lisäksi talosta löytyy erilaisia sahoja ja hitsauskoneita.

Kokeneen kaverin odotamme hallitsevan itsenäisen ohjelmoinnin. Koneet toimivat Fanucin ja Heidenhainin ohjauksella. Aloittelevalla koneistajalla kokemuksen puutetta korvaa reipas asenne ja halu oppia uutta. Työkalujen tulee pysyä käsissä ja piirrustusten lukeminen olisi hyvä olla jossakin määrin tuttua. Myös ohjelmoinnin osalta olisi hyvä löytyä valmiudet sisäistää ohjelmoinnin saloja.

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Palkka määräytyy kokemuksen mukaan.

Olisiko tässä mahdollisesti juuri sinun seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, ota puhelin kouraan ja näppäile numerot 040 166 3747 ja paina vihreää luuria. Linjan toisesta päästä tavoitat Karon, joka kertoo tehtävästä lisää.

Voit myös jättää hakemuksesi tai lähettää CV:si osoitteeseen karo.lehto@jwdpalvelut.fi.

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Jos tämä paikka ei miellyttänyt, laita avoin hakemus ja kerro millaista työtä haluat. Teemme parhaamme, että löydetään sulle just sun näkönen duuni!

JWD Palvelut – Me välitämme

JWD Palvelut on vuonna 2018 perustettu henkilöstöpalvelualan talo, jossa pyrimme luomaan ihmisläheisen kokemuksen heti ensitapaamisella. Hae meille ja anna meille mahdollisuus näyttää sinulle, mitä henkilöstöpalvelu voi parhaimmillaan olla!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: