Juha Torvinen

Sairaanhoitaja asumispalveluyksikköön, Parkano ja Kihniö

  • Sijainti Parkano
  • Julkaistu 07.10.2024, 12:01
  • Haku päättyy 17.11.2024, 23:59
  • 17.11.2024, 23:59

Sairaanhoitaja asumispalveluyksikköön, Parkano ja Kihniö

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Parkanon ja Kihniön alueelle.

Millainen on sinun unelmiesi työpaikka? Meille Pihlajalinnassa se tarkoittaa paikkaa, jossa ihminen tulee ensin; paikkaa, johon on mukava tulla oli sitten asiakas tai henkilöstöä. Asiakaslähtöisessä toiminnassamme huokuu ihmisläheisyys, yksilöllisyyden kunnioittaminen ja arvostava arki. Kaikella toiminnallamme tähtäämme asukkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Meillä jokaisen ääni otetaan huomioon ja toimintaa kehitetään yhdessä. Autamme toisiamme onnistumaan ja luomme ympärillemme iloista, mutkatonta ja turvallista työarkea. Meille on tärkeää, että ammattilaisemme voivat hyvin ja siksi kiinnitämme erityistä huomiota esihenkilötyöhön. Sitoudumme yhtiön johtamisperiaatteisiin: mahdollistan kasvun, kannan vastuun, otan mukaan, välitän ja olen reilu.

Tässä työssä työskentelet pääsääntöisesti Rantakodon asumispalvelukeskuksessa Parkanossa, mutta tarvittaessa vuoroja voi olla myös Parkanon ja Kihniön muissa asumispalvelukeskuksissa ja kehitysvammaisten asumispalveluyksiköissä. Työ on kokoaikainen ja työskentelet arkisin päivävuorossa. Työhösi kuuluu asukkaiden sairaanhoidollisten tehtävien vastuullinen hoitaminen sekä hoitosuunnitelman mukaisen hoitotyön toteuttaminen. Ohjaat myös muita hoitajia varmistamaan turvallisen lääkehoidon ja hoitosuunnitelman noudattamisen. Toimit yksiköissä hoitajien ammatillisena tukena ja perehdyt erityisesti sinulle omahoitajaroolissa nimettyihin asukkaisiin. Teet tiivistä yhteistyötä lääkärin ja muun henkilökunnan kanssa. Vastaat apteekkiyhteistyöstä sekä lääkehuoneen asianmukaisesta ylläpidosta ja seuraat huumaavien- sekä PKV-lääkkeiden käyttöä.

Tarjoamme pihlajalinnalaisille:

– Hyvän perehdytyksen ja kannustavan tiimin tuen monipuolisiin tehtäviin​

– Mahdollisuuden lomien ja työaikojen joustavaan sopimiseen​

– Hyvät henkilöstöedut: laajat työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut​

– Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-liikuntakeskuksissa

Olisitko sinä seuraava pihlajalinnalainen?

Onhan sinulla sairaanhoitajan tutkinto tai olet sairaanhoitajaopiskelija (vähintään 140 op). Tämän lisäksi edellytämme sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Olisi hienoa, jos sinulla on voimassa olevat lääkehoidon suoritukset. Työnantajana ja kollegoina lupaamme kuunnella tarpeitasi ja auttaa sinua kehittymään. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta ja huomioimme työkokemuksesi ja osaamisesi yksilöllisesti.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: palveluvastaava Juha Torvinen, 0447541406, juha.torvinen@pihlajalinna.fi

Lisätietoja rekrytointiprosessista saat: rekrytointiasiantuntija Marjo Ruuskanen puh. 040 683 4776, marjo.ruuskanen@pihlajalinna.fi

Haethan pian joukkoomme!

Juha Torvinen

Puhelin: 0447541406 Sähköposti: juha.torvinen@pihlajalinna.fi Sijainti: Niementie 2, Parkano

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: