JRS Pharma Oy

Kunnossapitoinsinööri

  • Sijainti Päijät-Häme
  • Julkaistu 27.09.2024, 15:33
  • Haku päättyy 21.10.2024, 23:59
  • 21.10.2024, 23:59

Kunnossapitoinsinööri

JRS Pharma Oy on osa kansainvälistä J. Rettenmaier & Söhne GmbH+CO-konsernia, joka tunnetaan innovatiivisista kasvikuituteknologiaratkaisuistaan. Tarjoamme korkealaatuisia kasvipohjaisia tuotteita ja ratkaisuja eri teollisuudenaloille, ja toimintamme kasvaa jatkuvasti. Nastolassa sijaitseva tehtaamme on laajentumassa uuden tuotantolinjan myötä, ja etsimme nyt kunnossapitoinsinööriä vahvistamaan kunnossapitotiimiämme!

ETSIMME KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ

Kunnossapitoinsinöörinä tulet vastaamaan uuden tuotantolinjan ja voimalaitoksen kunnossapidosta kokonaisvaltaisesti. Pääset suunnittelemaan kunnossapitoa strategisella tasolla sekä osallistumaan käytännön kunnossapitotyöhön yhdessä tiimin kanssa. Olet avainroolissa kunnossapitojärjestelmien ja -prosessien kehittämisessä ja optimoinnissa ja vastaat varaosahankinnoista. Päivystystoiminnan suunnittelu ja siihen osallistuminen ovat myös tärkeä osa rooliasi.

Tehtävässä tarvitset:

– Vahvaa teknistä osaamista ja kokemusta kunnossapitotehtävistä

– Soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi insinööriopinnot

– Englannin kielen taitoa, sillä huoltomanuaalit ovat usein englanniksi

– Kokemusta prosessiteollisuudesta tai voimalaitoksista on etu

– Motivaatiota ja halua kehittää kunnossapidon prosesseja

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön, jossa pääset työskentelemään dynaamisessa ja kehittyvässä ympäristössä. Tämä on hieno mahdollisuus sinulle, joka haluat olla mukana luomassa kunnossapidon tulevaisuutta uuden tuotantolinjan tarpeisiin ja kehittämässä uusia järjestelmiä ja prosesseja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnel Julia Eriksson 050 551 7719 ja julia.eriksson@eezy.fi.

Hae tehtävää [tämän linkin](https://ats.talentadore.com/apply/kunnossapitoinsinoori/Z0GEaK) kautta ja lisää liitteeksi CV ja palkkatoive 21.10.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

JRS Pharma Oy

Puhelin: +358 3 875100 Sijainti: Maitotie 4, 15560 Nastola

Työsuhde:Toimeksianto Rekrytointitoimeksianto: JRS Pharma Oy
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: