JETmax Oy

Talosähköasentaja – Pirkanmaa

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 10.09.2024, 10:24
  • Haku päättyy 24.09.2024, 10:00
  • 24.09.2024, 10:00

Talosähköasentaja – Pirkanmaa

Talosähköasentaja Pirkanmaa

Etsimme asiakkaallemme kahta ammattitaitoista talosähköasentajaa Pirkanmaalle.

Työhön kuuluvat monipuoliset talotekniset tehtävät ja asennukset: valaisimet, hyllyt, keskukset, kaapelointi, putkitus, kytkennät, ATK, paloilmoittimet sekä erilaiset heikkovirtajärjestelmät ja huoltokeikat Työkohteet saattavat vaihdella työsuhteen aikana ja ovat uudis- ja remonttikohteita, pääasiassa asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöjä.

Ketä me etsimme?

Reippaalla ja työhön tarttuvalla asenteella varustettua tekijää. Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta ja ammattitaitoa vastaavista tehtävistä. Rakennusautomaatiotuntemus on eduksi. Alalle vaadittavat kortit ovat voimassa. Fysiikkasi on hyvässä kunnossa raskaampienkin töiden tekemistä varten. Puhut ja ymmärrät sujuvasti suomea ja olet oma-aloitteinen sekä luotettava työntekijä. Hyvästä huumoritajustakaan ei ole haittaa.

Voimassaoleva työturvallisuuskortti ja sähkötyöturvallisuuskortti vaaditaan. Plussaa on ajokortista ja auton käyttömahdollisuudesta.

Hyvälle ja osaavalle tekijälle on luvassa töitä useaksi kuukaudeksi, jopa vuodeksi. Tekijälle maksetaan osaamisen mukainen palkka ja annetaan tarvittavat työvarusteet ja -välineet. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysyttävää?

info@jetmax.fi

p. 0405155522

JETmax on toisensukupolven henkilöstöpalveluyritys. Olemme siirtyneet informaatioaikakaudesta inhimilliseen aikakauteen. Toimintaamme ohjaa vahva halu auttaa muita löytämään ratkaisuja työn eri haasteisiin. Kun työnhakija tai asiakkaamme onnistuu, me onnistumme. Palvelumme perustuu johdonmukaiseen ja tasa-arvoiseen tekemiseen.

Päätoimialojamme ovat rakennus-, kiinteistö-, teollisuus-, talotekniikan sekä eri palvelualat.
Näiden lisäksi työllistämme työntekijöitä eri asiantuntijarooleihin.

Meillä on useita eri tehtävämalleja. Keikkailijoille löytyy keikkoja ja pysyvyyttä etsivälle pitkiäkin työsuhteita, joko meidän kautta tai työllistymällä suoraan asiakasyritykseen. Jos haluat mahdollisuuden valita työtehtäviä ja ammattialoja, me olemme sinulle oikea kumppani. Asiakkaamme toimii useilla eri aloilla ja alueilla. Me etsimme hyviä tekijöitä, joten laita hakemus ja kerro itsestäsi, me otamme sinuun yhteyttä!

JETmax on toiminnassaan ennakoiva ja ketterä tekijä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: