JETmax Oy

Konekuljettaja lumi- ja harjaustöihin

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 16.09.2024, 14:00
  • Haku päättyy 01.10.2024, 0:00
  • 01.10.2024, 0:00

Konekuljettaja lumi- ja harjaustöihin

Lumi- ja harjakoneiden kuljettaja

Tässä on juuri sinulle pitkäaikainen ja vakituinen homma konekuskina kiinteistöhuollossa. Tehtävään palkataan kokenut ja osaava kuski tekemään ihan oikeita töitä. Lumi- ja harjakoneet tulee olla sinulle oikeasti tuttuja ja homman pitää sujua, ikävä kyllä työ on niin itsenäinen ettei harjoittelijaa ole mahdollista palkata.

Työt tehdään tietenki kauden mukaan ja erityisesti lumihommissa työajat ovat hyvin vaihtelevat.

Jos koet olevasi sopiva ammattilainen tähän hommaan niin laita hakua, soita 044 4910 335/ Arttu tai vaikka sähköpostia arttu.niemela@jetmax.fi

JETmax on toisensukupolven henkilöstöpalveluyritys. Olemme siirtyneet informaatioaikakaudesta inhimilliseen aikakauteen.

Toimintaamme ohjaa vahva halu auttaa muita löytämään ratkaisuja työn eri haasteisiin. Kun työnhakija tai asiakkaamme onnistuu, me onnistumme. Palvelumme perustuu johdonmukaiseen ja tasa-arvoiseen tekemiseen.

Päätoimialojamme ovat rakennus-, kiinteistö-, teollisuus-, talotekniikan sekä palvelualat.
Näiden lisäksi työllistämme työntekijöitä eri asiantuntijarooleihin. JETmax on toiminnassaan ennakoiva ja ketterä tekijä.

Meillä on useita eri tehtävämalleja. Keikkailijoille löytyy keikkoja ja pysyvyyttä etsivälle pitkiäkin työsuhteita, joko meidän kautta tai työllistymällä suoraan asiakasyritykseen. Jos haluat mahdollisuuden valita työtehtäviä ja ammattialoja, me olemme sinulle oikea kumppani. Asiakkaamme toimii useilla eri aloilla ja alueilla. Me etsimme hyviä tekijöitä, joten laita hakemus ja kerro itsestäsi, me otamme sinuun yhteyttä!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: