JETmax Oy

Koneajotaitoinen kiinteistönhoitaja – Pirkanmaa

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 12.09.2024, 9:19
  • Haku päättyy 24.09.2024, 9:00
  • 24.09.2024, 9:00

Koneajotaitoinen kiinteistönhoitaja – Pirkanmaa

Koneajotaitoinen kiinteistönhoitaja

Oletko etsimässä työpaikkaa tai muuten vaan uusia haasteita kiinteistönhoitoalalta? Oletko valmis näyttämään osaamisesi ja opettelemaan uutta?

Haemme asiakkaallemme kiinteistönhoitoon Pirkanmaalle osaavaa KIINTEISTÖNHOITAJAA, jolta sujuu myös konetyöt niin kesällä kuin talvellakin (lähinnä Willella ajo). C-kortilliselle töitä myös kuorma-autolla.

Mitä tarjoamme?

Työtehtävät on monipuolisia kiinteistönhoitajan hommia kuten piha-alueiden korjauksia, pienimuotoisia rakennekorjauksia, koneella aurauksia, hiekotuksia, harjauksia ja pesuja sekä muita yleisiä kiinteistönhoitajan töitä. Työhön saattaa kuulua myös satunnaiset päivystysvuorot sekä muut avustavat työtehtävät tarpeen mukaan.
Tekevälle tekijälle on tarjolla 6 kk:n määräaikainen työsuhde täysillä tunneilla (37.5), jonka jälkeen mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan.

Meiltä saat työnjohdon jatkuva tuen, työvaatteet tarvittaessa, työterveydenhuollon sekä osaamisen mukaisen palkan.

Mitä toivomme?

Jotain tekijältä myös toivotaan kuten alan koulutusta ja/tai työkokemusta, voimassaolevaa työturva- ja tieturvakorttia, C-ajokorttia sekä ennenkaikkea oikeanlaista asennetta tekemiseen ja halua oppia uutta. Luonnollisesti tunnet työkalut ja koneet (tai ainakin Willen) ja osaat käyttää niitä sekä tartut myös lapioon ja harjaan tarvittaessa.

Jos tehtävä kiinnostaa tai jopa tuntui omalta niin täytä hakemus sivuillamme, kiitos.

Lisätietoja tarvittaessa:

Esa Karttunen, p. 0405155522

JETmax on toisensukupolven henkilöstöpalveluyritys. Olemme siirtyneet informaatioaikakaudesta inhimilliseen aikakauteen. Toimintaamme ohjaa vahva halu auttaa muita löytämään ratkaisuja työn eri haasteisiin. Kun työnhakija tai asiakkaamme onnistuu, me onnistumme. Palvelumme perustuu johdonmukaiseen ja tasa-arvoiseen tekemiseen.

Päätoimialojamme ovat rakennus-, kiinteistö-, teollisuus-, talotekniikan sekä eri palvelualat.
Näiden lisäksi työllistämme työntekijöitä eri asiantuntijarooleihin.

Meillä on useita eri tehtävämalleja. Keikkailijoille löytyy keikkoja ja pysyvyyttä etsivälle pitkiäkin työsuhteita, joko meidän kautta tai työllistymällä suoraan asiakasyritykseen. Jos haluat mahdollisuuden valita työtehtäviä ja ammattialoja, me olemme sinulle oikea kumppani. Asiakkaamme toimii useilla eri aloilla ja alueilla. Me etsimme hyviä tekijöitä, joten laita hakemus ja kerro itsestäsi, me otamme sinuun yhteyttä!

JETmax on toiminnassaan ennakoiva ja ketterä tekijä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,