Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Jätä avoin hakemus!

  • Sijainti
  • Julkaistu 27.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 10.11.2024, 23:59
  • 10.11.2024, 23:59

Jätä avoin hakemus!

Jätä avoin hakemus!, Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Mitä me lupaamme, jos tulet meille töihin?
Päivät ovat taatusti erilaisia ja yllätyksiä täynnä. Pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään sitä – työtä tehdään porukassa ilolla ja innostuksella. Arvot näkyvät työssämme siten, että ajattelemme jokaisen olevan oman työnsä asiantuntija. Arvostamme työntekijöidemme näkemystä ja kokemusta sekä toiveita työn kehittämisen suhteen. Esihenkilösi on sitoutunut olemaan kiinnostunut hyvinvoinnistasi työntekijänä. Teemme työtä myös yli kuntarajojen eli työsi saattaa edellyttää matkustamista maakunnan alueella.

Mikäli et löytänyt avoimista työpaikoista sinulle sopivaa tehtävää, jätä meille avoin hakemus tämän lomakkeen kautta. Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä tuottamaan hyvinvointia alueelle ja asukkaille. Olemme kiinnostuneita ammattitaidostasi ja kuulemme mielellämme minkälaista ammattitaitoa sinä voisit tuoda meidän porukkaamme. Jätä siis avoin hakemus ja CV, niin olemme sinuun yhteydessä.

Vakituiseen työhön valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja huumausainetesti. Henkilöstöetuina meillä on käytössä Smartum liikunta-, hieronta-, terveys- ja kulttuurietu sekä halutessasi polkupyöräetu. Palkkaus AVAINTES mukainen.

Palkkaus:Aikapalkka, AVAINTES:n mukainen
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla: rekrytointi@jarvisaimaanpalvelut.fi
Yhteystiedot:Kostamoinen, Hanne, rekrytointi@jarvisaimaanpalvelut.fi, 0504499654
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: