JAG Assistans Ab - Finland

Henkilökohtainen avustaja

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 14.08.2024, 15:03
  • Haku päättyy 09.02.2025, 2:00
  • 09.02.2025, 2:00

Henkilökohtainen avustaja

Hei!

Olen 51 vuotias mies, joka asuu Länsi-Pasilassa perheeni kanssa (kissatalous). Etsin henkilökohtaista avustajaa tukemaan minua kotitöissä, esim. siivoamisessa ja pyykkien kanssa. Etsin oma-aloitteista, joustavaa ja ymmärtäväistä avustajaa, ja jos olet innokas ruoanlaittaja se on plussaa. Toivon myös, että pidät lapsista ja sinulla on peruskäsitystä nepsy-piirteistä. Minulla on oma auto, joten olisi toivottavaa, että voisit ajaa autoani joskus kun menen asioimaan tai lääkärinkäynneille. Toivon avustajaltani sekä hyvää suomen-, että ruotsinkieltä. Työajat sijoittuvat iltapäivisin ja viikonloppusin. Työvuoroissa on joustovaraa.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä neuvojaamme Fanny Väärään, puh. 040 648 7747.
Voit myös jättää hakemuksesi ja CV:si heti sähköisen hakemuslomakkeen kautta.
Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja täytämme paikan heti kun löydämme sopivan avustajan!

Työnantajasi on JAG Assistans Oy , voittoa tavoittelematon yritys joka on erikoistunut henkilökohtaiseen apuun henkilöille erilaisilla toimintarajoitteilla. Me rekrytoimme, toimimme työnantajana henkilökohtaisille avustajille ja hoidamme kaikki avustukseen liittyvät hallinnolliset tehtävät. JAGilla on vahva ideologinen perusta: Kaikki ihmiset ovat samanarvoisia, kaikki pystyvät kommunikoimaan, kaikilla on sama itsemääräämisoikeus ja oikeus toimia päähenkilönä omassa elämässään!

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 0-90 tuntia kuukaudessa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

JAG Assistans Ab - Finland

JAG Assistans Oy on voittoa tavoittelematon yritys, joka tarjoaa henkilökohtaista avustusta henkilöille erilaisilla toimintarajoitteilla. Me rekrytoimme, toimimme työnantajina henkilökohtaisille avustajille ja hoidamme kaikki hallinnolliset tehtävät liittyen avustukseen.

JAG on ihmisoikeusjärjestö, jossa kaikkien ihmisten yhdevertaisuus on keskiössä. Kaikki pystyvät kommunikoimaan, kaikilla on itsemääräämisoikeus ja oikeus toimia päähenkilönä omassa elämässään!