ISS Palvelut Oy

Kokoaikainen vartija

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 30.09.2024, 15:23
  • Haku päättyy 13.10.2024, 15:23
  • 13.10.2024, 15:23

Kokoaikainen vartija

Etsimme osaavaa VARTIJAA tiimiimme Helsinkiin!
Vartijana vastaat pääkaupunkiseudulla sijaitsevien korkean turvallisuustason asiakaskohteidemme kulunvalvonnasta, asiakaspalvelusta ja opastamisesta sekä kohteiden valvonnasta turvateknisin järjestelmin. Vartijan tehtäviin kuuluvat myös sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa, kuten tulipalo- ja ensiaputilanteissa. Asiakaskohteemme ovat 24/7/365 vartioitu, alustavasti työvuorot suoritetaan 12 h vuoroissa.
Tämä työsuhde on kokoaikainen (112,5h/3vk), toistaiseksi voimassa oleva ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävän palkkaus määräytyy vartiointialan työehtosopimuksen mukaan (TES taso 4 +lisät, mahdolliset lisäkoulutukset sekä ammattipätevyydet voivat nostaa palkkatasoasi). Lisätietoa tehtävästä antaa palveluesimies Matias Rahkola (p. 0505757964, matias.rahkola@fi.issworld.com).

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi hyödyntämällä monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.
liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle.

Tehtävä edellyttää

voimassa olevaa vartijakorttia.
kokemusta turvallisuusalan työtehtävistä vähintään 1 vuoden verran.

Sinulta me toivomme

vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä omaat työtehtävän vaatiman tilannetajun ja reagointikyvyn. Aiempi työkokemus valvomo- ja asiakaspalvelutehtävistä sekä turvallisuusalan koulutus katsotaan eduksesi.
erinomaista palveluasennetta ja paineensietokykyä.
sujuvaa suomen kielen osaamista.
nuhteetonta taustaa; työsopimuksen edellytyksenä on turvallisuusselvityksen läpäiseminen luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja hae mukaan mahtavaan tiimiimme viimeistään 13.10.2024! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä.
Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Turvallisuuspalveluiden ammattilaisena olet turvaamassa ihmisiä, tiloja ja asiakkaidemme mainetta. Panostamme paljon asiakaspalveluun: vartijanamme olet monesti tärkeä kontaktipiste ja ensivaikutelman luoja kiinteistön käyttäjälle.
Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: