Inarin kunta

Kehittämiskoordinaattori

  • Sijainti Inari
  • Julkaistu 28.08.2024, 0:00
  • Suljettu 13.09.2024, 15:00

Kehittämiskoordinaattori

Inarin kunta hakee KEHITTÄMISKOORDINAATTORIA vakinaiseen virkaan.

Kehittämiskoordinaattorin tehtävänkuva on monipuolinen ja tehtäviin kuuluu mm. kunnan elinvoimaa kehittävien hankkeiden määrittely, kuntamarkkinointi, asiointiliikenteen kehittäminen ja yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi kehittämiskoordinaattori toimii kehitysjohtajan sijaisena. Tehtävänkuvaa voidaan muokata virkaan valittavan henkilön koulutuksen ja osaamisen perusteella. Virka täytetään 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta kunnallishallinnosta, hanketyöskentelystä ja kuntamarkkinoinnista sekä laaja-alainen perehtyneisyys elinkeinoelämään. Tehtävä edellyttää englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa, itsenäistä ja kehittävää työotetta, monipuolisia viestintä- ja yhteistyötaitoja sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. Lisäksi arvostamme hankintaosaamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3730,62 euroa. Lisäksi maksetaan 3 %:n Inari-lisä ja mahdollinen KVTES:n mukainen työkokemuslisä. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 13.9.2024 klo 15.00 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja antaa kehitysjohtaja Henna Kontsas, puh. 040 351 1330 tai etunimi.sukunimi@inari.fi.

Inarin kunta
Piiskuntie 2
99800 Ivalo
inari@inari.fi
www.inari.fi

Osaamisalue: ,

Inarin kunta

Inari on elinvoimainen ja kansainvälinen 7000 asukkaan matkailukunta upean luonnon keskellä, 1,5 tunnin lentomatkan päässä Helsingistä. Inarin kunnassa sijaitsevat Saariselän matkailukeskus, jylhä Inarijärvi sekä mahtavat erämaat. Inari on osa saamelaisaluetta. Kunnan palvelut sekä talous ovat hyvässä kunnossa ja elinkeinoelämä on voimakkaassa kasvussa.