Ikipihlaja Sarahelmi, Mänttä-Vilppula

Sairaanhoitaja, Ikipihlaja Sarahelmi

  • Sijainti Mänttä-Vilppula
  • Julkaistu 21.08.2024, 11:08
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:00
  • 22.09.2024, 23:00

Sairaanhoitaja, Ikipihlaja Sarahelmi

Haetaan sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään Ikipihlaja Sarahelmeen Mänttä-Vilppulaan.

Ikipihlajien asukaslähtöisessä toiminnassa huokuu ihmisläheisyys, yksilöllisyyden kunnioittaminen ja arvostava arki. Kaikella toiminnallamme tähtäämme asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Meillä jokaisen ääni otetaan huomioon ja toimintaa kehitetään yhdessä. Sairaanhoitajana huolehdit yhdessä kollegoiden kanssa yksikön sairaanhoidollisesta toiminnasta. Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu perushoidon lisäksi lääkehoidon toteuttaminen, laboratorionäytteiden otto ja yhteistyö eri asiantuntijoiden kanssa. Yksikkössämme työskentelee neljä sairaanhoitajaa – sinä olisit heistä yksi.

Tarjoamme Pihlajalinnalaisille:

– Hyvän perehdytyksen ja kannustavan tiimin tuen

– Mahdollisuuden lomien ja työaikojen joustavaan sopimiseen

– Hyvät henkilöstöedut: laajat työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut

– Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla

Tässä tehtävässä edellytetään sairaanhoitajan koulutusta. Hienoa olisi, jos sinulla olisi myös voimassa oleva lääkehoidon koulutus, EA-koulutus ja hygieniapassi. Tai jokin näistä kolmesta. Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta).

Tulethan työkaveriksemme iloiseen Sarahelmeen!

Tule seuraamaan arkeamme Facebookista ([Facebook Ikipihlaja Sarahelmi](https://www.facebook.com/groups/1737914399863563/)) ja [Instagramista](https://www.instagram.com/pihlajalinnalaiset/) Pihlajalinnalaiset tililtä. Löydät meidät myös Instagramista #ikipihlaja!

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Kysy lisää palveluvastaava Reetta Auviselta (reetta.auvinen@pihlajalinna.fi 0400600256). Käytössämme on rekrytointipalkkio!

Ikipihlaja Sarahelmi, Mänttä-Vilppula

Puhelin: 0400600256 Sähköposti: reetta.auvinen@pihlajalinna.fi Sijainti: Pakkaajankatu 16 B, Mänttä-Vilppula

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: