Ikipihlaja Matinkartano, Lieto

Lähihoitaja Ikipihlaja Matinkartano, Lieto

  • Sijainti Lieto
  • Julkaistu 19.09.2024, 13:31
  • Haku päättyy 04.10.2024, 21:00
  • 04.10.2024, 21:00

Lähihoitaja Ikipihlaja Matinkartano, Lieto

Haemme lähihoitajaa Lietoon Ikipihlaja Matinkartanoon määräaikaiseen työsuhteeseen

Millainen on sinun unelmiesi työpaikka? Meille Pihlajalinnassa se tarkoittaa paikkaa, jossa ihminen tulee ensin; paikkaa, johon on mukava tulla oli sitten asiakas tai henkilöstöä. Ikipihlajien asiakaslähtöisessä toiminnassa huokuu ihmisläheisyys, yksilöllisyyden kunnioittaminen ja arvostava arki. Kaikella toiminnallamme tähtäämme asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Meillä jokaisen ääni otetaan huomioon ja toimintaa kehitetään yhdessä. Autamme toisiamme onnistumaan ja luomme ympärillemme iloista, mutkatonta ja turvallista työarkea. Meille on tärkeää, että ammattilaisemme voivat hyvin ja siksi kiinnitämme erityistä huomiota esihenkilötyöhön. Sitoudumme yhtiön johtamisperiaatteisiin: mahdollistan kasvun, kannan vastuun, otan mukaan, välitän ja olen reilu.

Tehtävässäsi lähihoitajana vastaat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta kolmessa vuorossa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työ Ikipihlajissa on itsenäistä, mutta saat vahvan tuen työllesi muilta kollegoilta. Työyhteisöön kuuluu mm. lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomi, toimintaterapeutti, fysioterapeutti sekä keittiö- ja siivoushenkilökunta. Lähihoitajana olet mukana luomassa asukkaiden näköistä arkea osallistuen mm. perushoitoon, harrastetoiminnan järjestämiseen, ulkoiluun, lääkehoidon toteuttamiseen ja hoitotyön dokumentointiin. Osaat huomioida myös asukkaan läheiset tärkeänä osana hoitoa. Määräaikaisen työsuhteen kesto 30.9.2024-2.2.2025.

Tarjoamme pihlajalinnalaisille:

– Hyvän perehdytyksen ja kannustavan tiimin tuen monipuolisiin tehtäviin

– Mahdollisuuden lomien ja työaikojen joustavaan sopimiseen

– Hyvät henkilöstöedut: työterveyshuollon sisältäen mm. Mielen Pihlajalinnan palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut

– Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edulliseen hintaan Forever-liikuntakeskuksissa

Olisitko sinä seuraava pihlajalinnalainen?

Ikipihlajassa lähihoitajana sinulla tulee olla lähihoitajan koulutus, jonka lisäksi edellytämme sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Tehtävään valittavan on myös esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta). Olisi hienoa, jos omaat kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä tai ikääntyneiden kanssa työskentelystä. Sinulla voisi olla myös kokemusta Hilkka- ja Raisoft- järjestelmien käytöstä. Työnantajana ja kollegoina lupaamme kuunnella tarpeitasi ja auttaa sinua kehittymään. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja huomioimme työkokemuksesi ja osaamisesi yksilöllisesti.

Kiinnostuitko?

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: palveluvastaava Minttu Tokoi (minttu.tokoi@pihlajalinna.fi) p. 0409401444 (8-14)

Lisätietoja rekrytointiprosessista saat: rekrytointiasiantuntija Minna Keski-Pukkila (minna.keski-pukkila@pihlajalinna.fi) p. 0404843461

Haethan pian joukkoomme!

Ikipihlaja Matinkartano, Lieto

Puhelin: 0409401444 Sähköposti: minttu.tokoi@pihlajalinna.fi Sijainti: Vanha Loukinaistentie 29, Lieto

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: