Ikifit Oy

Toimintaterapeutti , Kuntoutus Apila – Ikifit Oy, Kangasala

  • Sijainti Kangasala
  • Julkaistu 10.09.2024, 11:00
  • Haku päättyy 09.03.2025, 23:59
  • 09.03.2025, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Toimintaterapeutti , Kuntoutus Apila – Ikifit Oy, Kangasala

Toimintaterapeutti, tule töihin Apilaan!

Kuntoutus Apilassa toteutetaan pääasiassa Kelan kustantamaa moniammatillista kuntoutusta. Toteutamme sekä harkinnanvaraista että vaativaa kuntoutusta. Meillä on asiakkaita lapsista ikäihmisiin.

Haemme nyt toimintaterapeuttia täydentämään asiantuntevaa kuntoutustiimiämme ja kehittämään toimintaterapiaa osana kokonaisuutta. Työ voi sovitusti olla joko osa-aikaista, kokoaikaista tai tuntityötä, neuvottelemme mielellämme mahdollisuuksistasi. Mahdollisuus myös toiminimellä työskentelevälle.

Alan koulutuksen ja hyvän suomen kielen taidon lisäksi toivomme, että sinulla on voimassa oleva EA1-koulutus.
Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 mukaiset rekisteriotteet, jotka vaaditaan erikseen sekä lasten että ikääntyneiden kanssa työskenteleviltä. 

Huomioithan, että täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan henkilön, joten ole yhteydessä mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa kuntoutuspäällikkö Sanna Väättänen;  sanna.vaattanen@ikifit.fi tai puh. 03 271 6294.

Lisätietoa meistä löydät sivuiltamme https://www.ikifit.fi/palvelut/kuntoutuspalvelut/kuntoutus_apila.html .

Ikifit Kuntoutus Oy tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja työikäisille, ikäihmisille ja lapsille. Kuntoutus Apilassa Kangasalla toteutamme yksilökuntoutusta sekä ryhmämuotoisia kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseja. 

Ikifit-konserni on täysin kotimainen monipuolisia ja moniammatillisia hyvinvointipalveluja tarjoava yritys. Päätehtävämme on tuottaa laadukasta, kokonaisvaltaista ja yksilöllistä palvelua asiakkaillemme.

Osaamisalue: