Ikifit Oy

Lähihoitaja, Hyvinvointikeskus Härmälänranta – Ikifit Oy, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 13.08.2024, 0:00
  • Suljettu 09.09.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja, Hyvinvointikeskus Härmälänranta – Ikifit Oy, Tampere

LÄHIHOITAJA, tule loppuvuodeksi Hyvinvointikeskus Härmälänrannan tiimiin!

Tehtäviisi kuuluvat asukkaiden hyvän hoidon ja hyvinvoinnin sekä kuntouttavan työotteen edistäminen ja ylläpitäminen. Jos olet musikaalinen, liikunnallinen tai omaat käden taitoja, niin pääset hyödyntämään osaamistasi viriketoiminnassamme.

Tarjoamme avoimen ja joustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit ja toimivan työympäristön. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti määräaikaisena vuoden loppuun saakka. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES G20C mukainen. 

Edellytämme alan koulutusta, voimassa olevia lääkelupia, sekä hyvää suomen kielen taitoa. Valmistuneen lähihoitajan ammattioikeus on oltava todennettavissa Valviran rekisteristä. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hyvinvointikeskus Härmälänranta aloitti toimintansa tammikuussa 2023. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ja hoitoa ikäihmisille ja muistisairaille sekä yhteisöllisen asumisen vuokrattavia asuntoja palveluineen. Härmälänrannassa luonto on lähellä; ympäristöstä löytyvät mahtavat kävelyreitit ja upea pienvenesatama. Historiaa huokuva, saneerattu lentokonetehtaan Hallintola -rakennus on monilta ratkaisuiltaan moderni ja asukkaiden viihtyvyys on hiottu huippuunsa. Ikifitin ryhmäkodit Vuokko ja Wellamo sijaitsevat rakennuksen ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Kolmannessa kerroksessa toimii Villa Viivi tarjoten yhteisöllisen ympäristön asumisen palveluja. Kaikki rakennuksen tilat on suunniteltu ikäihmisten näkökulmasta ja soveltuvat pitkäaikaiseen asumiseen.

Ikifit Oy on kotimainen asumis-, kuntoutus- ja lääkäripalveluja tuottava yritys. Ikifitin toiminnan lähtökohtana on tuoda ikääntyvälle turvaa, iloa ja terveyttä sekä parantaa asiakkaan elämänlaatua. Tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, kiireettömyys sekä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuleminen.

Osaamisalue: