Ikifit Oy

HOIVA-AVUSTAJA, Hyvinvointikeskus Kerttulankaari – Ikifit Oy, Raisio

  • Sijainti Raisio
  • Julkaistu 09.09.2024, 16:00
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

HOIVA-AVUSTAJA, Hyvinvointikeskus Kerttulankaari – Ikifit Oy, Raisio

HOIVA-AVUSTAJA, tule mukaan Kerttulankaaren tiimiin!!

Tehtäväsi liittyvät asiakkaiden perustarpeista huolehtimiseen ja niissä avustamiseen (pukeutuminen, peseytyminen, ruokailu, liikkuminen, ulkoilu ja toimintakyvyn ylläpitäminen). Lisäksi työhösi sisältyy kodinhoidollisia tehtäviä ja asukkaan arkiympäristöstä huolehtimista. Edellytämme hoiva-avustajan koulutusta ja hyvää suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme avoimen ja joustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit, idyllisen ja kauniin työympäristön, lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, ateriaedun sekä ePassin ylläpitämään työkykyäsi. Töitä on tarjolla vakituisesti ja työ on kaksivuorotyötä. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES G16B mukainen.

Hyvinvointikeskus Kerttulankaari on suunniteltu ikäihmisten pitkäaikaisasumiseen. Hyvinvointikodit Kerttu ja Kaapo käsittävät yhteensä 60 ympärivuorokautisen palveluasumisen paikkaa. Hyvinvointikeskuksessa on myös 43 yhteisölliseen palveluasumiseen suunniteltua vuokrattavaa senioriasuntoa. Hyvinvointikeskuksesta löytyy lisäksi yhteiset oleskelutilat sekä asukkaiden käytössä oleva kuntosali.

Ikifit Oy on kotimainen asumis-, kuntoutus- ja lääkäripalveluja tuottava yritys. Ikifitin toiminnan lähtökohtana on tuoda ikääntyvälle turvaa, iloa ja terveyttä sekä parantaa asiakkaan elämänlaatua. Tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, kiireettömyys sekä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuleminen.

Osaamisalue: