IK Dominance Oy

CBT Valmentaja – Etätyö!

  • Sijainti
  • Julkaistu 18.09.2024, 16:28
  • Haku päättyy 27.10.2024, 23:59
  • 27.10.2024, 23:59

CBT Valmentaja – Etätyö!

Työ tehdään 100 % etänä freelancerina. Käytämme pääasiassa CBT-lähestymistapaa (kognitiivinen käyttäytymisterapia) vähentääksemme asiakkaidemme työntekijöiden stressitasoja, jotta he olisivat tuottavampia työnantajalleen ja eläisivät tasapainoisempaa elämää.

Valmennuksessamme yhdistämme CBT sekä mindfulness- ja rentoutustekniikat. Päätuotteemme on 8 session CBT-ohjelma, jossa 45-50 minuutin online-istuntoja pidetään viikottain, 1on1 videopuhelun välityksellä.

Sinulla tulee olla kokemusta valmennustyöstä ja tietämystä CBT:stä.

Tämä on työ, jossa voit matkustaa ympäri maailmaa, työskennellä täysin etänä, ansaita hyvin ja auttaa ihmisiä elämään täysipainoisempaa elämää.

Olemme suomalainen yritys, mutta osa valmennettavista on englanninkielisiä. Sinun tulee olla sujuva sekä englanniksi että suomeksi voidaksesi hakea tähän työhön.

Maksamme sinulle 30,00 € jokaisesta 45-50 minuutin valmennussessiosta. Voit tehdä tätä työtä joko osa-aikaisesti (1-4 valmennussessiota päivässä) tai kokopäiväisesti (5-8 valmennussessiota päivässä), keskimäärin 22 päivää kuukaudessa.

Palkkaesimerkit:
2 valmennussessiota päivässä: 1320,00 €/kk
4 valmennussessiota päivässä: 2640,00 €/kk
6 valmennussessiota päivässä: 3960,00 €/kk
8 valmennussessiota päivässä: 5280,00€/kk

Palkka maksetaan kuukausittain 20. päivä edellisen kuukauden valmennussessioiden perusteella. Olet freelancer (itsenäinen ammatinharjoittaja), et Prime Coach Groupin työntekijä. Voit käyttää laskutukseen esimerkiksi Laskuttamo.com kevytyrittäjyyspalvelua (saat meiltä tarvittavat ohjeet, omaa yritystä ei tarvitse perustaa eikä laatia laskuja, ja he hoitavat kaiken puolestasi).

Tämä on mahtava mahdollisuus ansaita hyvin ja työskennellä etänä mistä tahansa. Sinulla tulee olla oma tietokone, älypuhelin, kuulokkeet/mikrofoni ja vakaa internetyhteys tämän työn suorittamiseksi. Varmista, että internetyhteytesi on riittävän nopea ja vakaa videopuheluita varten.

Psykologian tutkinto tai mielenterveysalan ammattilaisuus ei ole välttämätöntä, mutta siitä on hyötyä.

Teet asiakkaillemme ilmaisia tutustumisvalmennuksia, jokaisesta onnistuneesta ilmaisvalmennuksesta saat sadan euron bonuksen tavallisen palkan päälle!

Valmennuksia tehdään sekä 1on1-, että ryhmäformaatissa. Saat perehdytyksen tehtävääsi ja jatkokoulutusta, pohjatietämys on kuitenkin tarpeellista. Kerro hakemuksessasi osaamisesi mahdollisimman tarkasti, niin voimme luoda sinulle oman koulutussuunnitelman.

Vastaanotamme ensimmäiset asiakkaat marraskuussa/joulukuussa, jolloin myös työskentelysi alkaa. Aloitamme pienemmillä työtunneilla ja nostamme niitä asiakasmäärän mukaan.

PCG:llä arvostamme kasvun ajattelutapaa. Uskomme vahvasti, että kohtalomme on omissa käsissämme ja että pienet askeleet oikeaan suuntaan johtavat lopulta menestykseen. Tässä on loistava tilaisuus liittyä menestystarinaan heti ensiaskeleista lähtien, haluatko olla osa tätä matkaa?

Mitä odotamme sinulta:

Sujuva englannin ja suomen kielitaito
CBT tietämys
Halukkuutta työskennellä etänä freelancerina
Valmiutta joustavaan työskentelyyn (valmennusajat vaihtelevat asiakkaiden mukaan)
Valmiutta auttaa asiakkaita tarvittaessa myös työajan ulkopuolella (esimerkiksi sähköpostituki valmennettaville valmennussuhteen ajan)
Perustaidot teknologian käytössä (Microsoft Teams/Google Meet, Excel/Google Sheets jne.)
Motivaatio auttaa ihmisiä aidosti, ei pelkästään rahan vuoksi
Yrittäjähenkeä
Kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti

Mitä tarjoamme sinulle:

Erinomainen mahdollisuus työskennellä mistä tahansa voit esimerkiksi asua edullisesti aurinkorannikolla ja ansaita länsimaista huipputason palkkaa
Mahdollisuus edetä yrityksessä korkeampiin asemiin
Paljon arvokasta kokemusta valmennuksesta ja psykologiasta
Ilmaisia koulutuksia uusien taitojen hankkimiseen ja nykyisten parantamiseen
Motivoivan, eteenpäin pyrkivän positiivisen yhteisön

Työsuhde:Toimeksianto
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka + provisio
Työskentelyaika:Joustotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Työhön voi hakea vain nettisivujemme kautta täytetyllä lomakkeella!
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , , ,