HUS Helsingin yliopistollinen sairaala

Sosiaalityöntekijä Geropsykiatria

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.09.2024, 5:08
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Sosiaalityöntekijä Geropsykiatria

Hei, etsitkö merkityksellistä työtä ikääntyneiden parissa? HUS Psykiatrian sosiaalityön asiantuntijayksikkö etsii sosiaalityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 23.9.2024-31.1.2025 geropsykiatrian osastoille ja poliklinikoille. Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Helsingissä sijaitseva Psykiatriakeskus.

Erityisosaamista potilaan parhaaksi

Geropsykiatrian vastuualueella työskentelee sosiaalityöntekijöitä, jotka vastaavat yksikön sosiaalityön palveluista ja työskentelevät sosiaalityön asiantuntijoina osana moniammatillista tiimiä. Työssä korostuvat moniammatillinen yhteistyö, sosiaalityön arviot ja yhteistyö laaja-alaisten verkostojen kanssa. Työ on itsenäistä ja monipuolista.

Tarjoamme työntekijälle mielenkiintoisen työn sote-palveluiden yhdyspinnassa. HUSissa mahdollisuudet täydennyskoulutukseen ovat laajat ja laadukkaat. Työn tueksi tarjoamme työntekijöillemme hyvän työilmapiirin omaavan työyksikön ja johdon tuen, kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden työnohjaukseen.

HUSilla on monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi työmatkaetu ja mahdollisuus työsuhdeasuntoihin. Laillistetun sosiaalityöntekijän peruspalkkaus on välillä 3712,40 – 3819,78 e/kk. sekä mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 30.9.2024 mennessä. Tutustumme hakemukseesi jo hakuajan kuluessa ja kutsumme hakijoita haastatteluun. Sijaisuus voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sosiaalityöntekijä. 

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa voidaan huomioida myös sosiaalityöntekijän sijaiskelpoiset hakijat.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito taikka ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Mikäli kiinnostuit ilmoituksesta tai haluat keskustella työmahdollisuuksista psykiatrian sosiaalityön asiantuntijayksikössä, ota yhteyttä vastaava sosiaalityöntekijä Anna Asikaiseen, p. 040 1677 949 tai email anna.e.asikainen@hus.fi 

Yhdenvertaisuus on yksi arvoistamme. Edistämme aktiivisesti monimuotoisuutta työyhteisössämme. Meille ovat tervetulleita monenlaiset työntekijät – eri ikäiset, eri sukupuolia olevat sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvat henkilöt.

HUS – vaikuttavinta hoitoa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: