HUS Helsingin yliopistollinen sairaala

Sairaanhoitaja kirurgian vuodeosasto

  • Sijainti Porvoo
  • Julkaistu 17.09.2024, 17:08
  • Haku päättyy 17.10.2024, 23:59
  • 17.10.2024, 23:59

Sairaanhoitaja kirurgian vuodeosasto

Kiinnostaako sinua kirurgisen potilaan hoitotyö? Koetko paloa nopeatempoiseen työhön? Hienoa, että löysit tänne, sillä meillä on tarjota sinulle töitä!

Haemme Porvoon sairaalan kirurgian vuodeosastolle joukkoomme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 17.10.2024-31.1.2025 väliselle ajalle.

Kirurgian vuodeosasto 2 on Porvoon sairaalan ainoa kirurginen vuodeosasto. Hoidamme ortopedisiä, urologisia, gastro-, plastiikka- ja yleiskirurgisia potilaita. Tällä hetkellä osastolla on 25 potilaspaikkaa. Keskimääräinen hoitoaika osastollamme on n. 2,5–3 vuorokautta. Työskentelemme kolmessa tiimissä, joissa jokaisessa on oma hoitajatyöpari. Työ vuodeosastolla on kolmivuorotyötä.

Ammatillisesti tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja palkitsevan työn osana moniammatillista ja osaavaa tiimiä. Yksikössämme arvostetaan työntekijöitä ja kannustetaan kehittymään ammatissa. Sairaanhoitajan työ on rytmiltään nopeatempoista, jossa kollegoilta saa aina tukea. Yksikössämme toimii myös uusien työntekijöiden perehdyttämiseen ja opiskelijoiden harjoitteluun keskittyvä oppimisyksikkö.

Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2914,70 €/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Kokemus kirurgisen potilaan hoitotyöstä katsotaan eduksi, mutta sinä voit olla kokenut konkari tai vastavalmistunut sairaanhoitaja. Tärkein ominaisuus tehtävässä onnistumisen kannalta on sinun motivaatiosi tehtävää kohtaan. Annamme sinulle aikaa oppia ja perehdytämme sinut hoitotyön ammattilaiseksi yksikössämme aiemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti opetushoitajan johdolla tapahtuvan perehdytyssuunnitelman mukaisesti.  Koulutamme sinut myös Apotin maailmaan ja meillä voit suorittaa lääkeluvat.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin hyödyntämällä mm. yhteisöllistä työvuorosuunnittelua, joka helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, sekä mahdollistaa itselle mieluisten työvuorojen tekemisen.  Lisäksi HUS tarjoaa työntekijälle tuettua työpaikkaruokailua ja palvelussuhdeasuntoja. Muita etuuksia ovat mm. henkilöstölle vuokrattavat loma-asunnot, vuosittain jaettavat kulttuuri- ja liikuntaetu ja työsuhdematkalippuetu (ePassi vuonna 2024 – 300 €). Porvoon sairaalalla on pienen sairaalan hengen ja monipuolisen työnkuvan lisäksi tarjota sinulle mm. ilmainen pysäköinti, mahdollisuus työsuhdeasuntoon ja kuntosali. 

Porvoo on idyllinen ja kaunis kaupunki, jossa luonto alkaa jo kotiovelta. Porvoossa on laadukkaita palveluita, viihdettä, kulttuuria ja hyvät liikuntamahdollisuudet. Sairaala sijaitsee kauniin jokisuiston reunalla hyvien kulkuyhteyksien päässä – niin Porvoon keskustasta kuin pääkaupunkiseudultakin. 

Aloitamme haastattelut hakuaikana ja sopivan henkilön löytyessä täytämme paikan. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito taikka ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Ole meihin yhteydessä, vastaamme mielellämme kysymyksiisi! 

Yksikön toiminnasta Mia Buda, p. 040 153 0615 ja rekrytointiprosessista Hanna Kokko, hanna.kokko@hus.fi, p. 040 516 8014.

Yhdenvertaisuus on yksi arvoistamme. Edistämme aktiivisesti monimuotoisuutta työyhteisössämme. Meille ovat tervetulleita monenlaiset työntekijät – eri ikäiset, eri sukupuolia olevat sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvat henkilöt.

HUS – vaikuttavinta hoitoa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: