HUS Helsingin yliopistollinen sairaala

Laitoshuoltaja

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 02.09.2024, 5:08
  • Haku päättyy 16.09.2024, 23:59
  • 16.09.2024, 23:59

Laitoshuoltaja

Haluatko olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä sairaalan puhtaanapidon tehtävissä? Oletko laitoshuollon ammattilainen tai uutta suuntaa hakeva alanvaihtaja?

Haemme laitoshuoltajaa Ohkolan sairaalaan määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2024 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Laitoshuoltajana pääset osaavan tiimisi kanssa varmistamaan, että sairaalan tilat ovat puhtaat, turvalliset ja viihtyisät sekä asiakkaille että henkilökunnalle. Meillä Ohkolan sairaalassa tehtävät ja työympäristöt ovat monipuolisia, sillä laitoshuoltajamme työskentelevät vaihtelevasti eri osastoilla. Puhtaanapidon lisäksi tehtäviisi kuuluu myös ruokahuollon avustavia tehtäviä ja vuodehuoltoa. Saat kattavan perehdytyksen ja ajantasaiset työvälineet sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, jotka tukevat sinua työssäsi joka päivä.

Työ on 2-vuorotyötä maanantain ja sunnuntain välillä. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2024 asti. Tehtäväkohtainen palkka on 2198,81 e/kk sekä lisäksi mahdolliset kokemus- ja muut lisät. Palkkaus, työvuoro- ja kokemuslisät sekä työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tarjoamme työntekijöillemme tuetun työpaikkaruokailun.

Millaista on laitoshuoltajan työ HUSilla?

Lue laitoshuoltajamme mietteitä työstä: https://www.hus.fi/ajankohtaista/laitoshuoltaja-yasmin-viihtyy-aktiivisessa-tyossa-husissa

Katso video laitoshuoltajan työstä: https://www.youtube.com/watch?v=vmJH8yR0878

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta palveluhenkistä asennetta, joustavuutta ja hyviä tiimityötaitoja, tarkkaa työotetta sekä oma-aloitteisuutta.

Tehtävään valittavan tulee olla 18-vuotias. Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätöntä. Tehtävässä tarvitaan hygieniapassi.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta puhtaanapidon tehtävistä.

Jos kiinnostuit, laita hakemus tulemaan!

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme määräaikaisen tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkinto.

Kelpoisten ja tehtävään soveltuvien hakijoiden puuttuessa, työnantaja voi palkata määräajaksi henkilön, jolla on riittävä kokemus alalta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Hilkka Torvi, puh. 040 156 2139, arkisin klo 12-15.

Yhdenvertaisuus on yksi arvoistamme. Edistämme aktiivisesti monimuotoisuutta työyhteisössämme. Meille ovat tervetulleita monenlaiset työntekijät – eri ikäiset, eri sukupuolia olevat sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvat henkilöt.

HUS – vaikuttavinta hoitoa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: