Huld Oy

Structural Analyst – Lujuuslaskija

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.11.2024, 23:59
  • 02.11.2024, 23:59

Structural Analyst – Lujuuslaskija

Structural Analyst – Lujuuslaskija, Huld Oy, Espoo

Kiinnostavatko uudet haasteet lujuuslaskijan tehtävissä?
Etsimme itseohjautuvia ammattilaisia tuotesuunnittelun ammattilaisten kasvavaan joukkoomme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itsesi näköistäsi uraa. Kiinnostuitko? Hyvä! Jatka lukemista!

Huld on teknologisen suunnittelun talo. Me inhimillistämme teknologiaa ja luomme älykkäämpää maailmaa. Tuomme lisää älykkyyttä asiakkaidemme liiketoimintaan ja sitä kautta koko maailmaan.

Nyt kaipaamme vahvistusta joukkoomme! Oletko sinä etsimämme

Structural Analyst – Lujuuslaskija
Lujuuslaskijat tekevät asiakkaan kanssa yhdessä tuotekehitystä heidän tuotteisiinsa liittyen. Tuotteet voivat olla nostovälineitä, liikkuvia työkoneita, säiliöitä, sähkökaappeja ja paljon muuta riippuen kulloinkin käsillä olevista projekteista. Laskijana vastaat osaltasi tuotteen turvallisuudesta ja toimivuudesta.

Olet etsimämme osaaja, mikäli olet motivoitunut oppimaan analyysitaitoja ammattimaiselta tiimiltä tai staattiset lujuuslaskennat ovat sinulle jo tuttuja ja haluaisit tulevaisuudessa oppia uutta, kuten värähtely-, maanjäristys- ja väsymisanalyysejä.

Tarjoamme vastuullista ja itsenäistä työtä, jossa oppii varmasti uutta. Työssä menestyminen edellyttää laaja-alaisuutta sekä kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Asiakaskirjomme takia, tarvitset kykyä ymmärtää ja soveltaa erilaisia standardeja. Teemme työmme pääosin Ansys WB ja Space Claim ohjelmilla.

Arvostamme soveltuvaa teknistä koulutusta, työkokemusta lujuuslaskennasta ja koneensuunnittelusta sekä kokemusta asiakkaiden kanssa toimimisesta. Muistathan mainita työkokemuksesi ja harrastuneisuutesi myös lisäävän valmistuksen piirissä.

Kaikki harrastukset ovat arvokas lisä, niistä kannattaa aina mainita CV:ssä. Meille teknisen puolen hallitseminen on osa totuutta, mutta tärkeää meille on myös luontainen uteliaisuus, kehittymisen halu ja kyky tehdä asioita toisin kuin on aina tehty. Työtä teemme tosissaan pilke silmäkulmassa.

– Pääset avoimeen toimistoilmapiiriin ja työporukkaan, jossa sinut kutsutaan mukaan lounaalle ja autetaan uudessa tehtävässäsi.

– Tulet olemaan jäsenenä yhdessä tai useammassa projektiryhmässä, joissa tutustut laajaan kirjoon ammattilaisia niin Huldilta, kuin asiakkailtamme.


Tiimipelaajana olet myös valmis auttamaan ja tarvittaessa tukeutumaan muiden apuun tilanteen niin vaatiessa.

Kotisaittisi voi olla mikä tahansa toimistoistamme Oulusta Prahaan, esimerkiksi Espoo, Jyväskylä, Seinäjoki tai Tampere.

Hakeminen
Yhteydenottoa ei kannata viivytellä, sillä sopivan ehdokkaan löytyessä etenemme samantien!

Mikäli haluat jutella tehtävästä ja yhtiöstä tarkemmin, ota rohkeasti yhteyttä Ville Westerlundiin, 040 5734 795 tai Ari Ratiseen,040 5147 618.

Laita hakemus tulemaan!

Yhteyshenkilö
Ari Ratinen
Huld Leader
35840 5147618
ari.ratinen@huld.io

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Petra Parsiala, petra.parsiala@huld.io
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: