HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Kalustoasiantuntija

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.09.2024, 9:07
  • Haku päättyy 02.10.2024, 23:59
  • 02.10.2024, 23:59

Kalustoasiantuntija

Haemme nyt HSL:n Liikenteen tulosalueelle Hankintayksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen perhevapaan sijaisuuteen

KALUSTOASIANTUNTIJAA

Hankintayksikkö vastaa joukkoliikenteen liikennepalveluiden hankinnasta, sopimusten valmistelusta, hallinnosta, soveltamisesta ja seurannasta sekä tilaajaohjauksesta. Lisäksi ryhmän vastuulla on laatupoikkeamien ja häiriöiden hallinta sekä poikkeusliikenteen järjestäminen.

Kalustoasiantuntijan tehtäviin kuuluu raskaan kaluston teknisen kehityksen seuranta ja HSL:n joukkoliikenteessä tarvittavan kaluston, erityisesti bussien, teknisten vaatimusten määrittely. Kalustoasiantuntija osallistuu myös kaupunkiraideliikenteessä käytettävän metro- ja raitiovaunukaluston hankintaan kehityshankkeisiin. Tehtävä sisältää myös käytettävän kaluston varikkohankkeita ja niihin liittyviä hallintotehtäviä.

Työ sisältää runsaasti sidosryhmätyöskentelyä ja osallistumista erilaisiin kehityshankkeisiin. Lisäksi työ sisältää asiakastyytyväisyyden ja liikenteen laadun kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Meneillään on suuri murros bussikaluston käyttövoiman vaihtuessa ja kaupunkiraideliikenteessä on tulossa useita merkittäviä hankkeita. Hakemamme kalustoasiantuntija pääsee kalusto- ja varikkoasioissa suureen rooliin näissä. Tehtävä tarjoaa näköalapaikan Pääkaupunkiseudun ympäristöystävällisen joukkoliikenteen käyttöönottoon ja joukkoliikenteen tuotantoon.

Kuukausipalkka tehtävässä on n. 3915 – 4228 euroa riippuen aiemmasta työkokemuksesta. Lisäksi on mahdollista saada työsuoritukseen perustuvaa henkilökohtaista lisää.

MILLAISTA TYÖKAVERIA ETSIMME?

Tehtävän hoitaminen edellyttää raskaan autokaluston tekniikan ajantasaista tuntemusta ja kokemusta. Arvostamme erityisesti kokemusta sähkön käytöstä käyttövoimana, kaluston lataustekniikasta sekä osaamista kaluston ICT- ja sähköjärjestelmistä. Sidosryhmätyöskentely edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä verkostoitua. Hakemamme henkilö kykenee työskentelemään ratkaisukeskeisesti erilaisissa tiimeissä hankkeiden projektin vetäjänä tai asiantuntijaroolissa. Hankkeiden ajoittainen päällekkäisyys edellyttää myös joustavaa ja suunnitelmallista työskentelyotetta. Käytännön englannin ja ruotsin kielitaito sekä julkisen hankinnan osaaminen tukevat työssä onnistumista. Tehtävään soveltuva pohjakoulutus on esimerkiksi auto- ja kuljetustekniikan DI tai AMK-insinööri.

MITÄ TARJOAMME?

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, työsuhdematkalipun, laajan työterveyshuollon, ergonomiset työvälineet, lounasedun sekä tukea vapaa-ajan liikkumiseen ja kulttuuririentoihin. Monipaikkainen työ ja joustava etätyö tukevat sujuvaa työskentelyä. Toimistollamme on viihtyisät ja monipuoliset tilat työskentelyyn sekä työkavereiden kohtaamiseen. Vapaa-ajalla voit hyödyntää myös kuntosaliamme sekä yhteistä harrastustoimintaa ja tapahtumia.

Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden kesto on 1.8.2025 saakka.

KIINNOSTUITKO?

Lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään 2.10.2024. Käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana, joten hakemus ansioluetteloineen kannattaa jättää mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Mika Häyrynen perjantaina 20.9.2024 klo 13:00 –
14:00 ja perjantaina 27.9.2024 klo 13:00 – 14:00, puh. (09) 4766 4295.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka 3915 – 4228 e/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Mika Häyrynen perjantaina 20.9.2024 klo 13:00 –
14:00 ja perjantaina 27.9.2024 klo 13:00 – 14:00, puh. (09) 4766 4295.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Me HSL:ssä mahdollistamme sujuvan arjen ja luomme Helsingin seudun sykkeen ja liikkumisen selkärangan. Reilusti yli puolet Suomen joukkoliikennematkoista tehdään toiminta-alueellamme ja valtaosa asiakkaistamme on sitoutunut kulkemaan kanssamme vuodesta toiseen. Asiakaskokemus ja asiakasymmärrys ovat erottamaton osa kaikkea toimintaamme. Ennakoimme ja uudistamme tulevaisuuden liikkumista maailman muuttuessa ja ratkaisumme perustuvat tietoon ja analytiikkaan.