HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Hankinta-asiantuntija

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 19.09.2024, 13:35
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Hankinta-asiantuntija

Haemme nyt HSL:n Liikenteen tulosalueelle Hankintayksikköön vakituiseen työsuhteeseen

HANKINTA-ASIANTUNTIJAA

Hankintayksikkö vastaa joukkoliikenteen liikennepalveluiden hankinnasta, sopimusten valmistelusta, hallinnosta, soveltamisesta ja seurannasta sekä tilaajaohjauksesta. Lisäksi ryhmän vastuulla on laatupoikkeamien ja häiriöiden hallinta sekä poikkeusliikenteen järjestäminen.

Hankinta-asiantuntijan tehtäviin kuuluu erityisesti bussiliikenteen hankinta, liikennöintisopimusten hallinta, sopimusmallien kehittäminen ja sopimusliikenteen raportointiin liittyvät tehtävät. Hankinta-asiantuntija toimii keskeisessä roolissa HSL:n eri toimintojen ja sopimusliikennöitsijöiden rajapinnassa.

Kuukausipalkka tehtävässä on n. 3615 – 3904 euroa riippuen aiemmasta työkokemuksesta. Lisäksi on mahdollista saada työsuoritukseen perustuvaa henkilökohtaista lisää.

MITÄ ODOTAMME TULEVALTA TYÖKAVERILTAMME?

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää julkisen hankintalain ja julkisten hallintomenettelyjen osaamista. Hakemamme hankinta-asiantuntija suunnittelee kilpailuttamisaikataulut sekä valvoo kilpailuttamisasiapapereiden valmistumista ja osallistuu tarjousten arviointiin. Vuorovaikutustaitojen lisäksi roolissa korostuvat tarkkuus ja paineensietokyky. Cloudia-järjestelmän käyttökokemus katsotaan eduksi. Muiksi eduiksi katsomme joukkoliikenteen suunnittelukokemuksen. Arvostamme erityisesti myös bussikaluston tuntemusta.

MITÄ TARJOAMME?

Tehtävä tarjoaa näköalapaikan Pääkaupunkiseudun ympäristöystävällisen joukkoliikenteen käyttöönottoon ja joukkoliikenteen tuotantoon.

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, työsuhdematkalipun, laajan työterveyshuollon, ergonomiset työvälineet, lounasedun sekä tukea vapaa-ajan liikkumiseen ja kulttuuririentoihin. Monipaikkainen työ ja joustava etätyö tukevat sujuvaa työskentelyä. Toimistollamme on viihtyisät ja monipuoliset tilat työskentelyyn sekä työkavereiden kohtaamiseen. Vapaa-ajalla voit hyödyntää myös kuntosaliamme sekä yhteistä harrastustoimintaa ja tapahtumia.

Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa sopimuksen mukaan.

KIINNOSTUITKO?

Lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään 6.10.2024. Käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana, joten hakemus ansioluetteloineen kannattaa jättää mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Mika Häyrynen perjantaina 20.9.2024 klo 13:00 – 14:00 ja perjantaina 27.9.2024 klo 13:00 – 14:00, puh. (09) 4766 4295.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka n. 3615 – 3904€/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Mika Häyrynen perjantaina 20.9.2024 klo 13:00 – 14:00 ja perjantaina 27.9.2024 klo 13:00 – 14:00, puh. (09) 4766 4295.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Me HSL:ssä mahdollistamme sujuvan arjen ja luomme Helsingin seudun sykkeen ja liikkumisen selkärangan. Reilusti yli puolet Suomen joukkoliikennematkoista tehdään toiminta-alueellamme ja valtaosa asiakkaistamme on sitoutunut kulkemaan kanssamme vuodesta toiseen. Asiakaskokemus ja asiakasymmärrys ovat erottamaton osa kaikkea toimintaamme. Ennakoimme ja uudistamme tulevaisuuden liikkumista maailman muuttuessa ja ratkaisumme perustuvat tietoon ja analytiikkaan.