HR Tukku Oy

Sales Support, Vantaa

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 03.10.2024, 11:00
  • Haku päättyy 15.10.2024, 23:59
  • 15.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sales Support, Vantaa

Volvo Construction Equipment on yksi maailman johtavista  rakennuskoneiden valmistajista. Volvo CE tunnetaan laadukkaista tuotteista sekä innovatiivisista ja ympäristöystävällisistä ratkaisuista, jotka vastaavat asiakkaiden korkeimpiin vaatimuksiin. Volvolla toimitaan globaalisti, ja työskennellään jatkuvasti teknologian ja ympäristöystävällisten ratkaisujen kehittämiseksi. Volvo CE tarjoaa mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa osana arvostettua ja vakaata organisaatiota.

JUNIOR SALES SUPPORT, Vantaa

Haemme innostunutta tekijää vahvistamaan myynnin tuen tiimiä – Vantaalla sijaitsevaan toimipisteeseen.

Asiakkaamme Volco CE:n myynnin tuen -tiimin tehtävien keskiössä on rakennuskonemyynnin laskutus ja laskutusprosessin hallinta. Lisäksi osasto tukee myynnin toimintaa ja toimii avustavissa hallinnollisissa tehtävissä kuten vakuutuksien, rekisteröintien ja rahoitussopimusten käsittelyssä. 

Toiveemme hakijalle:

  • Etsimme järjestelmällistä ammattilaista, jolta löytyy myyntihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä itsevarmaa työotetta. 
  • Katsomme eduksi kokemuksen vastaavista myynnin tuen tehtävistä esim. huoltosopimus-, palvelu- ja varaosamyynnistä tai autosihteerinä toimimisesta.
  • Edellytämme tässä tehtävässä kykyä hahmottaa sekä hallita  kokonaisuuksia ja hyvää ongelmanratkaisukykyä.
  • Tarkkuutta ja kykyä päivittää sekä ylläpitää tietoja järjestelmissä sekä muutosmyönteistä asennetta ja halua kehittää prosesseja.
  • Sujuvaa suomen kielen ja englannin kielen osaamista, ruotsin kielen taidon laskemme eduksi. 

Volvo CE  tarjoaa sinulle avainaseman alan etulinjassa kansainvälisessä konekaupan ympäristössä. Työskennellessäsi sinulla on tukenasi joustava organisaatio, joka antaa mahdollisuuden jäsenilleen tehdä parhaansa. Asiakkaamme vaalii työn ja vapaa-ajan tasapainoa.  Lisäksi yrityksen toimintakulttuuri kannustaa yksilöitä elinikäiseen oppimiseen.

Tehtävä on vakituinen ja  juridinen työnantaja on  HR Tukku Oy. Palkkataso n. 2800 €/kk

Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

 

Rekrytointia hoitaa HR Tukku Oy:n Iina Haverinen (iina@hrtukku.fi) ja Toni Asikainen (toni@hrtukku.fi)

 

HR Tukku Oy on vuonna 2023 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on syntynyt kahden kokeneen henkilöstöpalvelualan ammattilaisen ideasta tuoda markkinoille todellista yrittäjähenkisyyttä ja alan parhaita käytäntöjä. Tämä näkyy sekä työntekijöillemme että asiakkaillemme parempana palveluna ja aitona kumppanuutena. Meillä ei kelloa katsota, jos joko työntekijämme tai asiakkaamme apuamme tarvitsee.

Työntekijänä tai -hakijana voit luottaa siihen, että olet hyvissä käsissä. Tunnemme asiakkaamme ja heidän toimialansa. Varmistamme aina sovitun mukaiset työolosuhteet ja että saat vähintään TESin mukaista palkkaa. Pyrimme tosin aina maksamaan mahdollisimman hyvän ja työehtosopimuksia paremman korvauksen työpanoksestasi. Olet meille toimintamme perusedellytys ja prioriteettimme nro 1.

 

 

Osaamisalue: ,