HR Tukku Oy

Aluemyyntipäällikkö, Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 16.10.2024, 15:35
  • Haku päättyy 31.10.2024, 23:59
  • 31.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Aluemyyntipäällikkö, Turku

Pro TT-Yhtymä Oy on kunnossapitotarvikkeiden ja teollisuuskemikaalien valmistukseen, maahantuontiin sekä myyntiin erikoistunut yritys. Yhtiö tarjoaa palveluitaan kaupungeille, kunnille ja yrityksille mm. kiinteistöhuollon, siivouspalveluiden, raskaskonehuollon, kuljetusalan ja valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Yhtiön omat tuotteet ovat alansa johtavia ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja aineita, ja niiden lisäksi tuoteportfolioon kuuluu laaja valikoima mm. työkäsineitä, työkaluja ja työturvallisuustuotteita. 

 

Nyt etsimme  asiakkaamme omaan palvelukseen Turun alueelle 

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ  

vastaamaan yhtiön myynnistä omalla itsenäisellä myyntialueella, johon kuuluu Turun lisäksi mm. Salo, Rauma ja Naantali lähialueineen.

Aluemyyntipäällikkö tekee aktiivista myyntityötä ja tapaa asiakkaiden ostoista vastaavia henkilöitä. Luovutamme uudelle aluemyyntipäälliköllemme aktiivisen ja hyvän kokoisen asiakassalkun. Odotamme, että salkkua kasvatetaan innokkaalla uusasiakashankinnalla – uusasiakaskäyntien buukkaaminen kuuluu siis myös tehtävään. Myyntialue on elinvoimainen ja myyntiä on mahdollista kasvattaa paljonkin. Painopiste ajankäytössä on kuitenkin enemmän aktiivisten asiakkaiden hoidossa.

Tehtävässä edellytetään aiempaa kokemusta ja tuloksia B2B-myynnistä. Tehtävään sopii henkilö, joka on ahkera, järjestelmällinen, itsenäinen ja nauttii ihmisten kanssa työskentelystä. Tässä tehtävässä menestyminen vaatii tavoitehakuisuutta ja itsensä johtamista myyntiaktiviteettien jatkuvassa ylläpidossa. Kokemuksemme perusteella tiedämme, että kun myynnin aktiviteetit ovat kunnossa, niin aluemyyntipäälliköidemme ansiotaso on alan parasta. Tämä onnistuu normaalimittaisen työpäivän aikana. Tehtävässä edellytetään lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme alan parhaan provisiomallin ja kilpailijoita paremmat kotimaiset omat tuotteet. Perehdytämme sinut perusteellisesti tuotteisiin ja työhön sekä sen jälkeen olemme tavoitettavissa aina kun tukea tarvitset. Työn alkuvaiheeseen annamme takuupalkan. Kokonaisansiotavoite on 6000 euroa/kk. Tavatonta ei ole, että kovan tekijän ansiot voivat joinain kuukausina olla yli 10 000 euroa, koska meillä ei ole bonuskattoa. Hyvämaineisessa yhtiössämme on hieno tekemisen meininki ja ilmapiiri. Täällä voit keskittyä päätyöhön, eikä myyntiin liittymättömiä aikavarkaita ole. Työsuhde on vakituinen ja työsuhde Pro TT-Yhtymä Oy:llä voi alkaa nopeasti.

Rekrytoinnissa avustaa kumppanimme HR Tukku Oy, joka tekee ensimmäisen vaiheen haastattelut. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.10.2024. Haastattelemme jo hakuajan aikana, joten kannattaa hakea nopeasti. Lisätietoa antaa Ari Kunelius/HR Tukku Oy, ari@hrtukku.fi ja 040 867 7979.

 

HR Tukku Oy on vuonna 2023 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on syntynyt kahden kokeneen henkilöstöpalvelualan ammattilaisen ideasta tuoda markkinoille todellista yrittäjähenkisyyttä ja alan parhaita käytäntöjä. Tämä näkyy sekä työntekijöillemme että asiakkaillemme parempana palveluna ja aitona kumppanuutena. Meillä ei kelloa katsota, jos joko työntekijämme tai asiakkaamme apuamme tarvitsee.

Työntekijänä tai -hakijana voit luottaa siihen, että olet hyvissä käsissä. Tunnemme asiakkaamme ja heidän toimialansa. Varmistamme aina sovitun mukaiset työolosuhteet ja että saat vähintään TESin mukaista palkkaa. Pyrimme tosin aina maksamaan mahdollisimman hyvän ja työehtosopimuksia paremman korvauksen työpanoksestasi. Olet meille toimintamme perusedellytys ja prioriteettimme nro 1.

Osaamisalue: