HR Sata Henkilöstötalo / Workway Oy

Sairaanhoitajia kotihoitoon

  • Sijainti Satakunta
  • Julkaistu 10.09.2024, 11:15
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Sairaanhoitajia kotihoitoon

Kotihoito 100 tuo asiakkaan arjen avuksi asiantuntevaa ja yksilöllistä kotihoitopalvelua. Kotihoito 100 tarjoaa myös lääkäri- ja sairaanhoitopalvelua.
Heidän asiakkaitaan ovat kaikenikäiset vauvasta vaariin.

Kotihoito 100:n Toimipisteet ovat Raumalla, Eurajoella ja Porissa.

Haemme Kotihoito 100:lle sairaanhoitajia. Työ on kotihoitoa Satakunnan alueella. Työtehtävät ovat tyypillisiä kotihoitoon liittyviä hoidollisia tehtäviä kuten lääkintä ja lääkkeidenjakoa, terveydentarkkailua, hoitotehtäviä laidasta laitaan ja tietenkin tärkeänä osana olla läsnä hoidettaville.
Asiakkuuksia kierretään yrityksen autolla ja saat valmiit listat aina etukäteen paikoista ja tarpeista. Työssä tarvitse ehdottomasti ajokortin.
Työtä on tarjolla sinun toiveidesi mukaisesti aina keikkatöistä vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa aina HR Sadan työntekijänä. HR Sadan työntekijänä sinulla on käytössäsi mm. meidän erittäin kattava työterveyshuolto yksityisellä sektorilla.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Jaksotyö, Joustotyö, Arkisin
Paikkoja:4
Hakuohjeet:Hae paikkaa vastaamalla muutamiin kysymyksiin osoitteessa:
https://hrsata.fi/tyonhakijoille/avoimet-tyopaikat/#/tyopaikka/1313
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

HR Sata Henkilöstötalo / Workway Oy

Roolinamme on toimia työnhakijoiden, työntekijöiden ja työnantajien välisenä sillanrakentajana ja diplomaattina. Linkkinä ja johtimena.

Luottamus ansaitaan vuorovaikutustaidoilla, onnistuneella ihmisten välisellä viestinnällä ei pärstäkertoimella tai suurilla puheilla.

Palvelemme aktiivisesti, ihmisläheisesti ja ratkaisukeskeisesti. Olemme luotettava kumppani työtilaisuuksien tarjoamisessa ja yrityksen henkilöstöresurssien hallinnassa.
Toimimme avoimesti ja oikeudenmukaisesti työntekijöidemme, yritysasiakkaidemme sekä sidosryhmiemme suhteen. Meihin voi luottaa.
Toiminnassamme korostuvat innovatiivisuus, ahkeruus, nopeus ja laatu. Onnistuminen ja tuloksellinen toiminta takaavat palvelumme laadun myös jatkossa.